FC Botoșani a învins Rapidul într-un meci amical

Mihai Andries 01 Aug. 2014, 05:01 Pregătiri, amicale
FC Botoșani a învins** Rapidul într-un meci amical

Grupările Rapid Suceava și FC Botoșani s-au întâlnit miercuri după-amiază într-un meci de pregătire disputat pe stadionul Areni, confruntarea încheindu-se cu victoria formației vizitatoare, cu scorul de 3-1 (1-1). Antrenorul Bogdan Tudoreanu a profitat de acest prim joc de pregătire din intersezon pentru a-i vedea la lucru pe fotbaliștii nou veniți în această vară la echipă, în timp ce tehnicianul oaspeților, Leo Grozavu, a dorit să facă o ultimă repetiție înaintea meciului de duminică, cu Petrolul Ploiești, din etapa a II-a a Ligii I.

Prima repriză a fost una deosebit de echilibrată, poate cu un plus pentru formația gazdă în ceea ce privește numărul de ocazii de gol create. Primul gol al partidei a fost marcat de oaspeți, în minutul 7, prin moldoveanul Tiron, la prima lor incursiune în careul sucevenilor. După o mare șansă ratată de Gheorghiciuc pe contraatac, Rapidul a egalat prin Marinkovic în minutul 33, după o fază bine lucrată de Cl. Ionescu.

Pe fondul schimbărilor operate de „alb-vișinii” la pauză, botoșănenii au reușit să se desprindă prin reușitele semnate de Russell, un atacant nigerian de culoare venit de la echipa a doua a clubului german FC Nurnberg.

Rapid Suceava a evoluat în formula Pascal – Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin – Apostol, Sumanariu – Cerlincă, Cl. Ionescu, Gheorghiciuc – Marinkovic. Au mai intrat Butnariu, Spătar, I. Plămadă, Golofca, Arotăriței, Stănescu, I. Matei și Duman.

FC Botoșani a jucat în formula Curileac – Patache, Ngadeu, Atudorei, Rashid, Svichi, Bordeianu, Danci, Ivanovici, Tiron, Soto. Au mai intrat Tiuț, Codoban, Homei și Russell.

Sâmbătă, în cel de-al doilea meci amical din intersezon, Rapid va întâlni, în deplasare, gruparea SC Bacău.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

Mihai Andries 01 Aug. 2014, 05:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă