Farul poate da lovitura! Un fost campion al României se pregătește sub comanda lui Gache

Marius ANGHEL 04 Aug. 2015, 15:51 Pregătiri, amicale

Conducerea clubului Farul Constanța continuă să fie extrem de activă pe piața transferurilor în această vară. După ce a reușit să-i achiziționeze printre alții pe Vasilică Cristocea, Sorin Chițu, Adrian Pătulea sau Daniel Barna, „marinarii” sunt pe cale să se întărească și cu un campion al României, dar și un fost jucători al Rapidului sau al Stelei.

La antrenamentele constănțenilor participă în această săptămână și Silviu Ilie (27 de ani), fundaș sau mijlocaș stânga. Fostul campioan al României cu Oțelul, ultima dată jucător la ASA Târgu Mureș, e liber de contract și vrea să-și relanseze cariera la FC Farul după ce în ultima vreme a evoluat foarte puțin.

Ziua de Constanța scrie, totodată, că echipa antrenată de Constantin Gache îl așteaptă astăzi la pregătire și pe Doru Bratu (26 ani), fundaș central liber de contract după ce ultima dată a jucat la Universitatea Cluj. Bratu a mai activat în cariera sa la Rapid, Juventus București, FC Snagov, Concordia Chiajna și foarte puține la Steaua și Pandurii.

Marius ANGHEL 04 Aug. 2015, 15:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă