Farul, egala Preciziei Săcele. Constănțenii au bifat al zecelea transfer: un mijlocaș de la FCSB

SSC Farul și-a încheiat prima săptămână de cantonament la Brașov cu un rezultat care nu dă prea multe satisfacții staffului echipei constănțene. Ocupanta locului 2 din recentul campionat al Ligii a 4-a Brașov, Precizia Săcele, nu a fost grupa de juniori 2002 de la ACS Kids Tâmpa Brașov, primul adversar din amicale, învins de „marinari” cu 6-0. Ieri, jucătorii lui Ianis Zicu au remizat cu formația din Săcele, scor 1-1, însă antrenorul brașovenilor spune că băieții săi ar fi meritat un succes.

Disputat pe terenul de iarnă de la ICIM, în Brașov, amicalul dintre Precizia Săcele și SSC Farul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Golul săcelenilor a fost marcat de Nechita, iar pentru „marinari” a înscris Tudor Moldovan.

„Puteam câștiga cu 3-1! Chiar i-am deranjat pe cei de la Farul cu prestația noastră. Țin să le mulțumesc lui Zicu și Galamaz pentru acest amical”, a spus, pentru Monitorul Expres, Aurel Bărbuță, managerul echipei Precizia Săcele, care în ultimele minute ale jocului cu Farul l-a avut pe teren și pe antrenorul Ciprian Ursu.

Robert Claudiu Băciuț, al zecelea transfer

Altfel, dacă în privința cantonamentului desfășurat la Brașov, început însă din prima zi a săptămânii trecute, SSC Farul nu scoate niciun cuvânt, în ceea ce privește achizițiile, echipa constănțeană anunță aproape zilnic câte un transfer. În ultimele ore a perfectat chiar trei.

După anunțarea transferurilor fundașilor Dan Panait (ex Chindia) și Viorel Lică (ex Sportul Snagov), SSC Farul l-a prezentat și pe Robert Claudiu Băciuț, un mijlocaș de 18 ani adus sub formă de împrumut de la FCSB. Jucătorul originar din Bistrița este fiul fostului fotbalist Claudiu Băciuț, a început fotbalul la Gloria Bistrița și apoi a ajuns în curtea actualei vicecampioane. La bucureșteni a jucat însă pentru echipa secundă, în Liga a 3-a.

Băciuț junior este al zecelea transfer perfectat de Farul în această vară. Celelalte sunt portarul Vlad Muțiu (24 ani, ex Dinamo), fundașii Iulian Carabela (23 ani, ex Aerostar Bacău), Ionuț Ursu (30 ani, ex „U” Cluj), Dan Panait (22 ani, ex Chindia) și Viorel Lică (24 ani, ex Sportul Snagov), mijlocașii Baudouin Kanda (26 ani, ex UTA), Antonio Cruceru (23 ani, ex Turris Turnu Măgurele) și Mihailo Mitrov (24 ani, ex Academica Clinceni) și atacantul Alexandru Stoica (22 ani, ex Petrolul).

Pe aceeași temă