Erik Lincar prevede „o nebunie” de Liga 2 în noul sezon. Antrenorul teleormănenilor de la Turris și-ar dori un parcus ca al Clinceniului: „Vom fi o nucă tare pentru toate echipele”

Marius ANGHEL 14 Jul. 2019, 13:40 Pregătiri, amicale
Erik Lincar prevede

După victoria cu 3-0 în fața bulgarilor nou-promovați în liga secundă Spartak Plevna, Turris Turnu Măgurele și-a dat seama la Pitești, sâmbătă, cât de puternic a fost aversarul întâlnit în primul amical al acestei veri. În al doilea test, cu FC Argeș, echipa antrenată de Erik Lincar a obținut doar un egal, scor 1-1, însă după ce a condus din startul jocului și până la puține minute după începerea reprizei secunde.

La finalul partidei cu FC Argeș, Lincar și-a lăudat adversarul, cât și pe antrenorul Nicolae Dică, iar despre echipa sa a spus că încă e „în căutări”, după ce s-au făcut multe transferuri în această vară.

„A fost un joc care a fost foarte benefic, mai ales că suntem în perioada de cantonament. S-a văzut și la noi, dar și la cei de la Pitești, o stare de oboseală, dar cred că în prima repriză am reușit să facem față adversarului, care are un antrenor foarte bun. FC Argeș are o echipă care cu siguranță se va bate pentru locurile fruntașe. Noi suntem încă în căutări, pentru că am adus și mulți jucători noi și încerc să-i integrez cât mai repede în jocul și stilul echipei. Per total, sunt bucuros că nu avem nicio accidentare, nici o problemă musculară. Au evoluat toți jucătorii. E un meci amical în care fiecare trage concluziile și încearcă să se pregătească cât mai bine pentru startul campionatului”, a spus Lincar.

Cât despre noul sezon al Ligii 2, antrenorul echipei din Teleorman e convins că va fi unul și mai puternic decât cel recent încheiat și nu a ascund faptul că își dorește să o ducă pe Turris între primele locuri, făcând reverire la Clinceni, care a reușit promovarea, deși nimeni nu se aștepta.

„Anul acesta, la Liga a 2-a va fi o nebunie pentru toți. Poți să pierzi oriunde, și o spun cu toată tăria, poți să câștigi cu orice altă echipă, gen Petrolul, „U” Cluj. Ați văzut și anul acesta ce s-a întâmplat. Clinceniul nu s-a speriat nici de unii, nici de alții. Va fi mai echilibrat sezonul acesta decât cel de anul trecut și oricând pot aparea surprize. Noi ne propunem să fim în prima jumătate a clasamentului. Țintim și noi un loc cât mai sus. Am făcut câteva investiții bune și am adus jucătorii pe care chiar mi i-am dorit. Acum urmează să demonstrăm pe parcursul campionatului că vom fi o nucă tare pentru toate echipele. Ar fi onorant să fim în primele zece echipe”, a mai declarat Erik Lincar după amicalul cu FC Argeș.

Până acum, Turris i-a achiziționat pe portarii David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni), Aurelian Păun (18 ani) și Ionuț Rus (ex Luceafărul Oradea), fundașii Cătălin Pîrvulescu (28 de ani, ex FC Hermannstadt) și Denis Ispas (25 de ani, ex SSC Farul), mijlocașii Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia), Silviu Pană (27 de ani, ex Dunărea Călărași), Alexandru Mitracu (18 ani, ex CS Tunari), George Călințaru (30 de ani, ex Daco-Getica) și Florin Haită (19 ani, Viitorul) și atacanții Cristian Bud (34 de ani, ex CFR Cluj) și Geoffrey Chinedu Charles (21 de ani, ex RabotniÍki – Macedonia). Echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani, ex Flacăra Horezu), pe acesta ca antrenor cu portarii, însă va putea fi utilizat ca jucător și în situații extreme.

Marius ANGHEL 14 Jul. 2019, 13:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă