Dulca, mulțumit că echipa sa a revenit la Petroșani. „Avem un mediu propice aici, terenuri foarte bune, toate condițiile”

Marius ANGHEL 17 Jul. 2018, 16:05 Pregătiri, amicale

ACS Energeticianul, fosta ACS Șirineasa, și-a reluat de luni după-amiază, la Petroșani, pregătirea pentru noul sezon, cel de Liga a 2-a. De la reunire și până acum, nou-promovata s-a antrenat la Târgu Jiu și Mogoșoaia, iar continuarea în fostul oraș minier era pusă sub semnul întrebării.

Antrenorul Cristian Dulca s-a arătat încântat de faptul că echipa a revenit la baza sportivă Jiu din Petroșani. „Începem liga a doua la Petroșani, ceea ce mă bucură. Avem un mediu propice aici, terenuri foarte bune pentru joc. Avem toate condițiile. În același timp, mă bucur că ne-am ținut promisiunea de a reveni și a juca aici și avem nevoie și de susținerea fanilor, pe care îi așteptăm într-un număr cât mai mare la meciuri”, a spus Dulca.

Amical cu FC U Craiova la Severin

Pe 27 iulie, la Drobeta Turnu Severin, Energeticianul va susține un meci de verificare în compania echipei din liga a treia FC U Craiova 1948. Clubul lui Adrian Mititelu își va desfășura pe Municipalul severinean meciurile din noul sezon.

Zilele acestea e posibil ca trupa din Valea Jiului să mai susțină un amical cu Luceafărul Oradea.

„E adevărat, am început mai târziu pregătirile, dar nu va fi un impediment lucrul acesta. Mai avem nevoie de un fundaș central, fundaș dreapta și un mijlocaș lateral”, a mai spus Dulca.

Lotul de jucători pe care Dulca îl are la dispoziție la Energeticianul: Bg. Miron, Sălăjan, H. Moldovan – Miroiu, M. Ioniță, D. Lung, L. Iordache, Al. Dulca, Oct. Vasile, Vl. Rusu, Nicoară, Mih. Ion, Tomozei, Stoenac, Dragu, Enache, C. Neagu, Petre, C. Cristea, Misaras, Ionică, Gârbiță, Voinea, Gruia.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 17 Jul. 2018, 16:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă