Două noutăți certe la reunirea Științei Miroslava. Ieșenii au dat start pregătirii pentru prima participare în Liga 2 | VIDEO

Nou-promovata Știința Miroslava s-a reunit în această după-amiază, pe 23 iunie, pentru a pregăti primul sezon de ligă secundă din istoria clubului. Antrenorul Cristian Ungureanu și secunzii săi, Irinel Ionescu și Marius Dulceanu, au avut la dispoziție 35 de jucători, 20 din lotul cu care s-a promovat în Liga 2 și 15 tineri aflați în probe. Singurele noutăți la reunire au fost portarul Jan Turița (CSM Pașcani) și stoperul Adrian Ilie, acesta din urmă revenind la echipa din Miroslava.

„Au fost prezenți la reunire jucătorii aflați sub contract cu noi și 15 copii pe care vreau să-i testez. Unii dintre ei sunt născuți în 1999, 2001 și se pregătesc la club alături de ceilalți jucători. Deocamdată, am avut doar două noutăți. A venit portarul Jan Turița, de la Pașcani. El și-a dat acordul de principiu pentru a semna cu noi, nu cred că vor fi probleme. Și stoperul Adrian Ilie a revenit la echipă, l-am convins să revină alături de noi”, a declarat antrenorul Cristi Ungureanu. Știința Miroslava este a treia echipă din noul sezon al Ligii 2 care s-a reunit, după Ripensia Timișoara și Chindia Târgoviște.

Acesta a fost prezent zilele trecute la un trial organizat de FC Botoșani și speră să aducă la Miroslava cel puțin doi jucători. „Sunt șanse să-l luăm sub formă de împrumut pe Corban, de la Botoșani, și mai e un copil pe care l-am remarcat la trial și este posibil să-l aducem. Mai suntem în discuții cu alți jucători de la echipe din liga a doua, dar deocamdată nu este nimic sigur”, a completat Ungureanu.

Cantonament la Odorheiu Secuiesc

Jucătorii Științei vor efectua vizita medicală luni și marți, iar pe data de 5 iulie vor pleca în cantonament la Odorheiu Secuiesc, acolo unde au efectuat stagiul de pregătire din iarnă. Legat de partea administrativă, oficialii de la Miroslava lucrează intens în aceste zile la baza sportivă de la Uricani, pentru ca arena să poată găzdui în cele mai bune condiții meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor.

„S-a lucrat intens în ultima perioadă la baza sportivă, toate cerințele din manualul de licențiere au fost îndeplinite și am primit aviz favorabil din partea Federației Române de Fotbal. Ne dorim ca la startul campionatului să fie totul în regulă și să debutăm cu bine”, a mai spus antrenorul Cristi Ungureanu.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto și video: fb Știința Miroslava

Pe aceeași temă