Cu frații Herea pe teren, CS Balotești a pierdut amicalul cu Chindia. Jurj, decisiv pentru târgovișteni

Marius ANGHEL 12 Feb. 2018, 14:26 Pregătiri, amicale
Cu frații Herea pe teren, CS Balotești a pierdut amicalul cu Chindia.** Jurj, decisiv pentru târgovișteni

După ce la mijlocul săptămânii trecute pierdea cu 1-2 meciul de la Pitești cu FC Argeș, Chindia Târgoviște a desfășurat, sâmbătă, un nou amical contra unei adversare din campionatul Ligii 2. De această dată, contra unui echipe mai slab situate în clasament, CS Balotești, dâmbovițenii au câștigat cu 1-0, printr-un gol marcat pe final de joc.

Desfășurat pe stadionul Coresi din Capitală, amicalul dintre CS Balotești și Chindia Târgoviște a fost decis de golul lui Sergiu Jurj din minutul 76. Atacantul adus de la Olimpia Satu Mare se dovedește o achiziție bună pentru a treia clasată din Liga 2.

Potrivit IlfovSport, ilfovenii au încercat în acest amical să dezvolte jocul pe benzi, cu centrări în careu pentru Nica, însă echipa lui Călin Augustin nu a reușit să își creeze mari ocazii de gol. Chindia a vrut să aibă o posesie mai lungă și l-a avut la creație pe Liviu Mihai.

Pentru CS Balotești au evoluat în acest meci și frații Herea, Ovidiu și Claudiu, însă cei doi n-au reușit să contribuie la faze care să destabilizeze decisiv defensiva Chindiei. Antrenorul ilfovenilor are în teste și un brazilian, pe Morilio.

Balotești: Fulga – C-tin. Dedu, Flămânzeanu, Marciuc, C. Mihai – Cl. Ioniță, Val. Andrei, L. Ion, Cl. Herea – Ov. Herea, Nica. Au mai intrat: Eșanu – Gheorghe, Bolozan, Mirescu, A. Ioniță, F. Paraschiv, Grigore, R. Ion, Novac, Morilio

Chindia: I. Popescu – Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, Dumitrașcu – Nisipeanu, Rogoveanu, L. Mihai, Licu – Ludușan, Cr. Neguț. Au mai intrat: Meilă – Acasandrei, Ad. Ioniță, Andr. Șerban, Crinel Stoica, Pencea, Jurj, A. Manea

Miercuri, de la ora 12:00, la Buftea, Chindia o întâlnește pe Petrolul.

Foto: IlfovSport

 
Marius ANGHEL 12 Feb. 2018, 14:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă