CS Balotești și-a reluat antrenamentele fără antrenor principal! Președintele spune ce antrenori a ofertat: „Până miercuri rezolvăm”. Primii doi jucători plecați

Marius ANGHEL 14 Jan. 2019, 17:30 Pregătiri, amicale
CS Balotești și-a reluat antrenamentele fără antrenor principal! Președintele spune ce antrenori a ofertat:

Printre echipele din Liga 2 care s-au reunit astăzi s-a numărat și CS Balotești, grupare care de săptămâna trecută a rămas fără antrenorul principal Fănel Nofitovici, ajuns „secundul” lui Daniel Oprița la CS Mioveni. Ilfovenii au avut un lot restrâns la primul antrenament din 2018, „secundul” Emil Stanca numărând doar 18 jucători.

Față de lotul cu care a încheiat anul 2018, la CS Balotești nu vor mai continua fundașul Constantin Dedu (24 ani) și mijlocașul Alin Gojnea (21 ani), ambii reziliindu-și contractele.

Președintele Liviu Gulie își face planuri de achiziții cu jucători de la FC Voluntari și Concordia Chiajna, care să fi jucat în ultimele șase luni și care să aducă un plus echipei în încercarea de a se salva de la retrogradare. Cei care au venit în probe nu l-au impresionat.

„Astăzi s-a reunit și lotul nostru, deocamdată, și suntem în tatonări, să vedem ce și cum. Am avut 18 jucători la primul antrenament. Ne-am despărțit de Dedu, cu care am avut un acord de reziliere, Gojnea și Fane Nofitovici. În rest, deocamdată, am avut o mică ședință în care le-am transmis jucătorilor că trebuie să scăpăm de la retrogradare. Avem și jucători în probe, dar așa sunt mulți veniți de la Liga a 4-a, de la Rapid, cu întrebări și astea. E foarte greu să treci de la Liga a 4-a la Liga a 2-a, mai ales în situația în care suntem noi, în care trebuie să luptăm să ieșim din zona retrogradării. Vreau să luăm doar jucători care au evoluat efectiv în ultimele șase luni. Am o întâlnire mâine cu Voluntariul să văd ce jucători au disponibili. Și cu ei, și cu Chiajna. Deja s-au făcut loturile pentru Liga 1 și să vedem dacă au ceva disponibil pentru Liga a 2-a. Începem o muncă grea, trebuie să ne și întărim puțin, că suntem puțin decimați și zilele următoare o să stabilim și antrenorul principal”, a spus, pentru Liga2.ro, Gulie.

Cei doi jucători de care CS Balotești s-a despărțit au fost oameni de bază în prima parte a sezonului. Dedu și Gojnea au fost utilizați în câte 17 meciuri, acesta din urmă reușind să înscrie și o dată.

Todoran a respins oferta, discuție și cu Schumacher

CS Balotești e din nou în căutarea unui antrenor principal, pentru a treia oară în acest sezon, după ce în primele 21 de etape echipa a fost pregătită de Emil Ursu (1-6), respectiv Fănel Novitovici (7-21).

„De exemplu, am vorbit cu Todoran (n.r. – Dinu Todoran), șeful Centrului de Copii și Juniori de la FC Voluntari, dar n-am ajuns la un acord. Cu Schumacher (n.r. – Constantin Schumacher) am avut o discuție, dar, deocamdată, nu ne-a dat un răspuns. Așteptăm câteva zile. Eu zic că până miercuri rezolvăm cu probleme antrenorului principal”, a mai spus Liviu Gulie.

Formația din Ilfov a terminat prima parte a sezonului pe locul 18, retrogradabil, cu 19 puncte acumulate, cu trei mai puțin decât Aerostar, prima aflată deasupra locurilor care duc în Liga 3. Pentru început, pregătirea o va face pe plan local, iar în perioada 10-17 februarie va efectua un cantonament în județul Brașov, la Tărlungeni.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 14 Jan. 2019, 17:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă