Călărășenii lui Ionel Ganea au făcut scor în meciul de prezentarea a lotului împotriva lui Dinamo II. „Suntem pregătiți”

Marius ANGHEL 20 Aug. 2015, 11:30 Pregătiri, amicale

Dunărea Călărași a trecut cu brio de ultimul test al verii, jucat miercuri pe stadionul „Ion Comșa”. Deși inițial se anunțase că la Călărași vine prima echipă a clubului Dinamo, la fața locului s-a prezentat trupa secundă a „câinilor roșii”, pregătită de Florentin Petre. În schimb, au onorat prezența Mircea Rednic, tehnicianul formației care se află pe locul 2 în Liga 1, finanțatorul Ionuț Negoiță și directorul sportiv Ionel Dănciulescu.

După ce s-a prezentat lotul pentru noul sezon de Liga 2 în fața a peste 4.000 de spectatori, fotbaliștii călărășeni au reușit să-i încânte pe fani cu un joc destul de bun, dar și cu goluri. Valentin Alexandru, atacantul „de rasă” al Dunării a reușit un hattrick, iar coechipierul său Valentin Andrei a închis tabela la 4-1 pentru formația de pe malul Borcei. Pentru Dinamo II a reușit să egaleze la unu Ionuț Șerban (24). Trupa lui Ionel Ganea arată ca o echipă pregătită din toate punctele de vedere pentru meciurile oficiale. Marți, 25 august, Dunărea se deplasează la Ovidiu pentru partida oficială din turul IV al Cupei României cu FC Viitorul II.

„Ne așteaptă un meci greu la Constanța. Viitorul II este o formație cu mulți fotbaliști talentați care câștigă mereu competițiile interne fotbalistice. Se investește foarte mult la Academie și acesta este meritul lui Gică Hagi. Noi suntem pregătiți și am încredere în băieți că vom face un rezultat bun. Obiectivul nostru pentru Liga a 2-a este menținerea în acest eșalon”, a afirmat Ionel Ganea la conferința de presă de după meciul cu Dinamo II.

Drăgulin: „Felicit clubul Dunărea pentru organizare”

Edilul Municipiului Călărași, Dan Drăgulin, a fost prezent și el la meciul de ieri. Primarul a ținut neapărat ca înaintea meciului să adreseze câteva cuvinte jucătorilor și staffului tehnic al clubului. Acesta a mers în vestiarul Dunării și și-a arătat susținerea pentru noul sezon din Liga a 2-a.

„În primul rând vreau să vă spun că mie nu-mi stă în caracter să mă afișez prea mult pe aici. Unii înțeleg acest lucru altfel, ca și cum aș face campanie electorală. Exclus. Eu am venit astăzi la voi să vă felicit pentru tot ceea ce faceți pentru acest oraș și, indiferent de ceea ce se întâmplă, să știți că eu voi fi mereu alături de voi. Acest club are o tradiție în fotbalul românesc și avem nevoie de performanță. Felicit conducerea clubului Dunărea, care a reușit o organizare ireproșabilă, atât la meciul cu Viitorul lui Gheorghe Hagi, cât și acum, cel cu Dinamo II. Este o onoare pentru noi ca foști jucători și echipe cu tradiții să ne viziteze acest oraș”, a afirmat primarul Dan Drăgulin.

VEZI o GALERIE FOTO detaliată de la prezentare și amical

Dunărea Călărași: Popa (Păun) – Tenea (Săveanu), Panait (Matei), Bumbac (Botea), Mureșan (Mihuț) – Preoteasa (V. Petre), S. Popescu (Asanache), B. Kanda (M. Ștefan), S. Alami (L. Buș), D. Vădrariu (V. Andrei) – V. Alexandru (F. Himcinschi). Antrenor principal: Ionel Ganea;

Dinamo II: G. Abraham – L. Corbu, M. Popescu, C. Dima, M. Zamfir – I. Șerban, Van Hareen, P. Petre, L. Manole – R. Văduva, R. Moldoveanu. După pauză au mai jucat: A. Burci, Cl. Săftescu, A. Dudea, I. Jugaru, R. Krausz, V. Tudorache, V. Costache, A. Nistor, S. Petre și R. Paul. Antrenor: Florentin Petre.

Articol scris de Cătălin NIȚU (Ediția.ro)

Marius ANGHEL 20 Aug. 2015, 11:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă