ASU Politehnica a început cantonamentul pe plan local cu 22 de fotbaliști. Benga: „În proporție de 99 la sută, lotul este acesta”

ASU Politehnica se pregătește, de luni, în regim centralizat, chiar dacă nu a plecat niciunde în cantonament. Deocamdată, cu excepția spaniolului Rodrigo Navas Villanueva, alte noutăți care să nu-și fi clarificat situația contractuală nu sunt în lot. Timișorenii au până acum patru achiziții: Dorin Codrea (împrumutat de la ACS Poli), Dragoș Săulescu (ex CSM Reșița), Alexandru Pop (ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu) și Nicolae Sofran (ex CSC Ghiroda și Giarmata Vii), iar antrenorul Octavian Benga mai așteaptă un transfer, un jucător despre care a declarat că e bun.

Alb-violeții stau cazați la Casa Politehnicii nr. 2 și susțin antrenamentele la stadionul Știința și la Baza Politehnica nr. 2.

La amicalul de la sfârșitul săptămânii trecute, Benga l-a mai testat pe juniorul Dragoș Coroiu, dar aceasta va rămâne la CSC Dumbrăvița, unde a fost împrumutat de vara trecută. De asemenea, Liviu Godin, pus pe liber de SCM Gloria Buzău, nu a rămas. Din informațiile Liga2.ro, mai pot apărea și alte plecări de la ASU Poli, și nu doar de la mijloc în sus.

Lotul pe care ASU Politehnica îl are în cantonamentul efectuat pe plan local:

portari: Rareș Murariu, Mario Contra, Alexandru Borbei;
fundași: Călin Jurj, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Ionuț Coadă, Alexandru Cherecheș, Radu Motreanu, Nicolae Sofran;
mijlocași: Alin Ignea, Cristian Dros, Raul Vidrăsan, Denis Radu, Alin Manea, Bogdan Vasile, Fabio Trip, Dragoș Săulescu, Dorin Codrea, Rodrigo Navas Villanueva;
atacanți: Mircea Axente, Alexandru Pop.

Octavian Benga: „Poate să mai fie o venire și o plecare”

Zilele acestea, Octavian Benga așteaptă un jucător cu profil ofensiv.

„Se mai poate să apară un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc. Vom afla luni sau marți dacă îl vom luat. În proporție de 99 la sută, lotul este acesta. Poate să mai fie o venire și o plecare. Dacă vine acel jucător, pleacă unul. De la mijloc în sus”, a declarat antrenorul Politehnicii.

Sâmbătă, ASU Poli dispută un amical pe teren sintetic cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Cantonamentul echipei se va termina în data de 5 februarie.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Druckeria

Pe aceeași temă