ACS Poli și-a încheiat stagiul de pregătire de la Poiana Brașov cu un succes cu Cetate Râșnov. Un golgheter din Liga 3 și un spaniol, testați de Ionul Ganea

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 15:05 Pregătiri, amicale
ACS Poli și-a încheiat stagiul de pregătire de la Poiana Brașov cu un succes cu Cetate Râșnov.** Un golgheter din Liga 3 și un spaniol, testați de Ionul Ganea

ACS Poli Timișoara s-a impus cu 2-0 în amicalul cu Olimpic Cetate Râșnov, locul 6 din Seria 1 a Ligii a 3-a din sezonul trecut. Bănățenii au terminat cantonamentul de la Poiana Brașov cu acest joc, iar de joi, pe lângă Samudenge-Mujene, în teste pentru Ionel Ganea au mai venit bănățeanul Alexandru Baranyi, dar și spaniolul Marc Enriquez De la Rosa.

Baranyi este atacant, are 28 de ani și a fost golgheterul Ghirodei în Liga a 3-a. De altfel, în ultimii șapte ani, a jucat pentru formația din comuna timișeană, până s-a promovat în Liga a 3-a. Cât despre spaniolul Enriquez De la Rosa, este mijlocaș, are 21 de ani și vine din campionatul regional al Cataloniei.

Poli a deschis scorul în minutul 14, după ce Drăghici a marcat în urma unei faze începute din centrarea lui Mrkela, iar Velcotă a deviat balonul cu capul până la marcator. Ulterior, tot din flancul drept a venit altă centare bună, de data aceasta de la Daniel Filip, dar Drăghici a ratat. Același atacant a mai irosit o șansă înainte de pauză, după o pasă a lui Velcotă.

Baranyi a înscris pentru alb-violeți

Timișorenii au ratat mult în repriza secundă. Dorin Codrea și Bîrnoi nu au prins spațiul porții. A făcut-o însă Baranyi în minutul 64, când a tras un șut din întoarcere, din careul mare. Imediat după înscriere golului, Râșnov a avut șansa să înscrie, dar mingea s-a dus peste poartă.

Ulterior, bănățenii au ratat din nou ocazii importante. Codrea și Bîrnoi au combinat, dar la finalizare, Golda a tras în portar. Străuț i-a centrat la faza următoare lui Bîrnoi, care a ratat execuția, iar pe final Baranyi și același Bîrnoi au irosit alte oportunități.

ACS Poli Timișoara: Curileac – D. Filip, Bocșan, Mutu, Dumbravă, Haruț, Mrkela, Enriquez, Codrea, Velcotă, Drăghici. Au mai intrat: Smaranda, Bîrnoi, Baranyi, Samudenge-Mujene, Podină, Basic, Motreanu, Golda, Străuț.

După meci, poliștii revin acasă. La Timișoara vor fi nevoiți să își ia lucrurile din vestiar de la stadionul „Dan Păltinișanu”, unde Consiliul Județean Timiș le va permite accesul doar la meciuri.

Următorul joc amical va fi miercuri, pe terenul Ghirodei, locul 11 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 20 Jul. 2018, 15:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă