OFICIAL | Clinceniul va avea echipă în Liga 2. Conducerea clubului prezintă joi planurile pentru noul sezon

Marius ANGHEL 30 Jun. 2015, 15:30 Liga 2
  • E oficial. Clinceniul va avea din nou echipă în Liga 2. În comuna de lângă București va evolua, începând cu acest sezon, fosta Academica Argeș Pitești, care va lua denumirea de FC Clinceni. Sub o nouă conducere, după ce omul de afaceri Constantin Moroianu n-a mai vrut să finanțeze și l-a desemnat pe Dan Lăzărescu să cedeze clubul, echipa ilfoveană își va prezenta planurile de viitor într-o converință de presă pe care o va organiza joi.

 

Clinceniul revine pe harta Ligii 2 din noul sezon, 2015-2016. Liga2.ro scria în exclusivitate pe 16 iunie că echipa prezidată de Dan Lăzărescu a ajuns la un acord cu un investitor din Clinceni, acolo unde își va continua activitatea clubul din Seria I. Academica va reveni la penultima denumire, îl va avea manager general pe Bogdan Apostu (foto), iar antrenor principal va fi Laszlo Balint. Actele oficiale pentru noul club au fost finalizate la începutul acestei săptămâni, astfel că noua conducere a clubului ilfovean e gata pentru aventura din eșalonul secund.

„Joi, la ora 13:00, organizăm conferința de presă de prezentare a noului proiect FC Clinceni. Noul antrenor va fi Gyuszi Balint, iar echipa va evolua în Liga 2”, a spus, pentru liga2.ro, managerul Bogdan Apostu.

Conferința de presă în care noua conducere a FC Clinceni își va prezenta proiectul va avea loc joi, 2 iulie, de la ora 13:00, la Complexul Belvedere din Clinceni. Atunci vor fi prezentate staff-ul tehnic, cel administrativ și achizițiile care s-au realizat până în acel moment. 

FC Clinceni își va începe oficial aventura pentru Liga 2 luni, pe 6 iulie, de la ora 17:00, atunci când are loc reunirea lotului. „Până luni, la reunire, o să avem cam 70 la sută din lotul cu care vom aborda returul. Momentan suntem în discuții cu mai mulți jucători. Ne-am înțeles cu 10-12 fotbaliști, urmând ca în perioada viitoare să completăm lotul. Reunirea va avea loc luni la baza de la Clinceni”, a mai spus Apostu.


Comuna Clinceni va avea din nou echipă în Liga 2

În comuna de lângă București mai există, totodată, și clubul Inter Clinceni, care activează în Liga 3 și care în sezonul recent încheiat s-a clasat pe locul 8 în Seria 3, dar și o academie de fotbal, ACS Viitorul Clinceni. În privința echipei din cel de-al treilea eșalon fotbalistic încă nu se știe dacă își va mai continua activitatea.

CITEȘTE și: EXCLUSIV | Academica Argeș va avea un nou finanțator. Clubul revine de unde a plecat și va juca tot în Liga 2: „Acordul este și semnat”. Ce orașe au mai fost interesate de preluarea echipe

FC Clinceni va fi noua denumire a Academicii Argeș Pitești. În aceste zile se definitivează actele. Balint: „Sunt convins că vom face o echipă care să fie respectată”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2015, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă