Marius Matei reacționează după ce s-a despărțit de Foresta. „Nu mai avea rost să rămân. În ultimul timp a fost ceva mocnit”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2016, 14:20 Liga 2
Marius Matei reacționează după ce s-a despărțit de Foresta.**

Fără victorie în campionat de șase etape, în cinci dintre ele înregistrând înfrângeri, Foresta Suceava a decis în această săptămână să se despartă de doi dintre cei mai experimentați jucători pe care îi avea în lot în speranța că va crea un șoc la echipă. Președintele Dorin Goian a ajuns la o înțelegere cu Marius Matei (32 ani) și Răzvan Avram (30 ani) în privința rezilierii amiabile a contractelor.

Matei era golgheterul echipei din tur, cu 9 reușite în 17 meciuri. Atacantul spune că nu mai avea rost să mai continue la Foresta. „Chiar nu mai avea rost să rămân la echipă. În ultimul timp a fost ceva mocnit, nu au mai fost rezultate, astfel că am încheiat conturile pe cale amiabilă. Voi merge acasă, vreau să mă liniștesc după această perioadă dificilă, iar din ianuarie voi vedea ce voi face. Eu vreau să mai joc, încă mai pot, însă la ce se întâmplă în fotbalul românesc e greu să mai speri la oferte bune. Fotbalul e viața mea, astfel că nu vreau să renunț”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Marius Matei.

Matei înscrisese ultimul său gol la Foresta în meciul din 16-imile Cupei României cu Steaua (1-2). În ultimele două etape nu a jucat, deoarece fusese eliminat direct în primele minute ale partidei de pe Areni cu Juventus.

Marius ANGHEL 01 Dec. 2016, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă