Manea: „Dobrin se va întoarce în mormânt când o merge Clinceniul să joace pentru Pitești”

Marius ANGHEL 27 May. 2014, 21:27 Liga 2
Manea:**

Președintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că fostul fotbalist Nicolae Dobrin se va întoarce în mormânt când echipa FC Clinceni va prelua numele FC Argeș 1953 și va juca la Pitești.

„Celebra echipă FC Clinceni s-ar putea, culmea, din sezonul următor să se numească FC Argeș 1953. Să-l ierte Dumnezeu, dar cred că Gicu Dobrin se întoarce în mormânt când o merge Clinceniul să joace pentru Pitești. Sunt sigur că suporterii de acolo îi vor primi cum se cuvine pe acești «piteșteni». Ei au idolii lor acolo, nu Clinceniul”, a spus Manea.

FC Rapid contestă dreptul de promovare al FC Clinceni în Liga I deoarece gruparea ilfoveană nu îndeplinește criteriile de acordare a licenței pentru a evolua în sezonul 2014/2015 al Ligii I. Oficialii giuleșteni susțin că fosta ACS Buftea, actuala FC Clinceni, nu poate promova pentru că în ultimii trei ani și-a schimat denumirea și sediul, încălcând astfel articolul 5 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF).

Conform informațiilor publicate în presa argeșeană, FC Clinceni va evolua în sezonul următor pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, urmând să își schimbe din nou numele, în FC Argeș 1953.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 27 May. 2014, 21:27 Liga 2
Pe aceeași temă