LPF2 cere federației să semneze convenția pentru preluarea Ligii 2. În caz contrar, va continua demersul pe căi legale

Mihai Andries 19 Mar. 2015, 19:52 Special

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal 2 (LPF2) care a avut loc azi, 19 martie, la Ploiești a avut ca principal subiect de dezbatere situația eșalonului secund și viitorul acestuia din sezonul 2015-2016. Forul condus de Auraș Brașoveanu a solicitat mandat tuturor membrilor pentru a se solicita din nou federației să semneze convenția pentru preluarea organizării Ligii 2 de către LPF2.

Conform unor informații de la fața locului, s-a căzut de comun acord ca, în cazul în care FRF nu va semna actul în cauză în 30 de zile de la înaintarea cererii din partea forului al cărui președinte este Auraș Brașoveanu, atunci aceasta să fie dată în judecată de către LPF2.

În ceea ce privește subiectul venirii lui Mitică Dragomir în conducerea LPF2, despre care Liga2.ro a scris în exclusivitate încă de la începutul anului, acesta a declinat oferta. Conform celor declarate în timpul ședinței de către Auraș Brașoveanu, fostul șef al Ligii Profesioniste s-ar fi oferit totuși să dea o mână de ajutor în căutarea unor sponsori, fără a solicita o funcție în cadrul organizației.

Întrunirea de azi de la Ploiești a LPF2 a mai avut ca scop, printre altele, completarea Comitetului Executiv al organizației, în condițiile în care Virgil Munteanu nu mai reprezintă niciun club în acest moment. Fostul oficial al Fortunei a fost schimbat cu actualul președinte al grupării CF Brăila, Valentin Avramescu (foto).

12 oficiali de cluburi din cei 18 care au aderat la LPF2 au fost prezenți la ședința de la Ploiești

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 19 Mar. 2015, 19:52 Special
Pe aceeași temă