LPF a stabilit cine va fi prima gazdă a barajul de promovare/menținere în Liga 1. Datele și orele celor două meciuri dintre UTA și ACS Poli

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 17:17 Liga 2
LPF a stabilit cine va fi prima gazdă a barajul de promovare/menținere în Liga 1.** Datele și orele celor două meciuri dintre UTA și ACS Poli

UPDATE 17:15: După ce de dimineață a avut loc tragerea la sorți pentru a afla prima echipă gazdă a barajului de promovare/menținere în Liga 1 în confruntarea dintre UTA Bătrâna Doamnă și ACS Poli Timișoara, Liga Profesionistă de Fotbal a revenit pe seară cu programul complet al dublei întâlniri, anunțând astfel orele de desfășurare a jocurilor.

Prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1 se va disputa luni, pe 12 iunie, la Timișoara, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, de la ora 20:30. Observatorul LPF a fost anunțat Viorel Ilinca (Pitești).

Partida retur se va disputa joi, 15 iunie, de la ora 17:30, la Șiria, pe stadionul „Otto Greffner”, și o va avea de această dată ca gazdă pe UTA Bătrâna Doamnă.

Înregistrarea video o tragerii la sorți:


 

UTA Bătrâna Doamnă va încerca pentru al doilea an consecutiv să promoveze în Liga 1 în urma jocurilor de baraj. Dacă sezonul trecut nu a putut trece de FC Voluntari, pierzând cu 1-3 la general dubla întâlnire (0-3 la Voluntari și 1-0 la Arad), acum va încerca să o învingă în dublă manșă pe ACS Poli Timișoara.

În urma tragerii la sorți efectuate astăzi, la ora 12:00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, prima gazdă a barajului va fi ACS Poli Timișoara. Partida tur va avea loc luni, 12 iunie, pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara, ora nefiind încă stabilită. Returul are loc joi, pe data de 15 iunie, la Șiria, pe stadionul „Otto Greffner”.

ACS Poli Timișoara, ocupanta locului 6 în play-out-ul Ligii 1, și UTA Bătrâna Doamnă, a 3-a clasată din Liga 2, vor disputa, în dublă manșă, barajul care va stabili ultima echipa care va evolua în Liga 1, în sezonul 2017-2018.

În conformitate cu hotărârile Comitetului Executiv al FRF din data de 5 iunie 2017 sistemul de disputare al celor două meciuri va fi următorul:

TURUL în data de 12.06.2017, pentru situația în care meciul se va disputa pe un stadion dotat cu instalație de nocturnă;
RETURUL în data de 15.06.2017.

– Orele de disputare vor fi stabilite împreună cu televiziunile partenere și vor fi comunicate după tragerea la sorți.

De curând, pe 21 mai, UTA Bătrâna Doamnă a jucat în campionatul Ligii 2, în etapa a 35-a, pe stadionul „Dan Păltinișanu” împotriva celeilalte echipe a orașului Timișoara, ASU Politehnica, pe care a învins-o cu un scor de neprezentare, 3-0, în fața a aproximativ 10.000 de spectatori. Marius Curtuiuș (31′), Alin Gligor (33′) și Gianmarco Piccioni (90+2′) au înscris în poarta rivalei alb-violete din Liga 2.

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă