Laszlo Dioszegi a anunțat unde va evolua Sepsi în Liga 1 dacă va reuși să promoveze: „99 la sută jucăm acolo”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 May. 2017, 17:08 Liga 2

Sepsi OSK a căzut o poziție după desfășurarea ultimei etape din Liga 2, după ce UTA a câștigat la „masa verde”, iar ea a remizat la Târgoviște, 1-1 cu Chindia. Formația din Sfântu Gheorghe se află pe locul 3, care duce la barajul pentru promovare, însă are avantajul unui meci mai puțin disputat față de arădeni și astfel poate reveni pe locul 2, care asigură promovarea directă în Liga 1.

La finalul jocului de la Târgoviște, întrebat de jurnaliștii locali dacă Sepsi își dorește într-adevăr să promoveze, finanțatorul echipei, Laszlo Dioszegi, a spus că în Liga 1 îi va fi mai ușor să susțină clubul.

„Avem mai multe firme care ne susțin. Primăria și Consiliul Județean ne ajută cu 7 miliarde de lei vechi, deci o sumă infimă pentru Liga a 2-a. În Liga 1 va fi altceva. Vor veni mai mulți bani de la televiziuni, 1,2 milioane de euro, nu ca acum, 17.000 de euro. Cum să nu ne gândim acum la promovare. Am început acum patru-cinci săptămâni, când au venit rezultatele și, trebuie să spun cu fair-play, ne-au ajutat și celelalte echipe că au greșit”, a spus Dioszegi, citat de MDI tv.

În ultimele cinci etape, Sepsi OSK mai are de disputat meciuri cu Foresta Suceava (d), Dacia Unirea Brăila (a), Metalul Reșița (d) și CS Mioveni (a). În acest weekend, în etapa a 34-a, echipa covăsneană, urmează să câștige la „masa verde”, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe CSM Râmnicu Vâlcea.

Dacă va reuși să promoveze, Sepsi va juca în Liga 1 la Brașov, pe stadionul Tineretului, așa cum a mai anunțat Laszlo Dioszegi: „99 la sută jucăm la Brașov. Din păcate, stradionul nostru nu ne permite să organizăm meciuri de Liga 1 în acest moment”.

Sepsi a jucat în acest sezon pe stadionul Tineretului din Brașov meciul pe care l-a avut programat în fața 16-imilor de finală ale Cupei României, cu CS U Craiova, joc pe care l-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în timp regulamentar, însă a fost eliminată în prelungiri, după reușita lui Andrei Ivan din minutul 100.

Foto: Arpad PAL

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 May. 2017, 17:08 Liga 2
Pe aceeași temă