Gloria lui „Vioară” mai tare decât Oțelul. Buzoienii au obținut a doua victorie a sezonului, Oțelul a ajuns la trei înfrângeri

Adrian Soare, Marius ANGHEL 08 Oct. 2015, 17:19 Liga 2
  • Apăsată de problemele financiare, fiind chiar pe punctul de a nu se prezenta la joc, Gloria Buzău a izbutit să învingă pe teren propriu, scor 2-1, pe Oțelul Galați.


Prima repriză, când echipa din Crîng a și marcat ambele goluri, a părut trasă la indigo cu cea din meciul cu Ceahlăul, gazdele începând în forță. După numai patru minute, Gloria ,a deranjat” tabela, la o lovitură liberă de la circa 25 de metri lateral dreapta. Ghiță a șutat cu efect și, ajutată de vânt, mingea a trecut peste goalkeeper-ul gălățenilor, poposind în poartă. Buzoienii au prins mult curaj și nu peste mult timp, în urma unui contraatac, și-au dublat avantajul prin Burlacu(17), care a pierdut doi adversari pe drum și, cu un șut plasat din zece metri, a înscris pe lângă Grecu.

Oaspeții au replicat mult mai târziu, când Stănescu(35) a tras de la peste 30 de metri, însă cu un reflex uimitor Sîrbu a scos de sub transversală. La următoarea acțiune ofensivă, Oțelul a trecut din nou pe lângă gol, după ce balonul șutat de Diarra(37) a ocolit cu puțin ținta și astfel echipa lui ,,Vioară” a intrat la cabine cu 2-0. După pauză, mulțumite cu rezultatul înscris pe micuța tabelă de marcaj, gazdele au mai cedat din inițiativă, permițându-le gălățenilor să se apropie de careu și chiar să reducă din handicap, puștiul Șefer(68) înscriind cu un șut-centrare de la aproximativ 20 de metri.

Finalul partidei, care l-a prins pe secundul Bunică în tribune, unde fusese trimis de arbitru din cauza protestelor, a devenit unul cu emoții pentru Gloria deoarece formația gălățeană și-a întețit atacurile în căutarea golului egalizator, însă mingea nu a mai intrat în poartă, iar scorul a rămas 2-1 și buzoienii au bifat cea de a doua victorie consecutivă din această ediție de campionat.

Articol și foto de Adi SOARE

 

Adrian Soare, Marius ANGHEL 08 Oct. 2015, 17:19 Liga 2
Pe aceeași temă