FRF a schimbat data și ora de disputare a partidei FC Farul – FC Rapid. Suporterii celor două echipe pot merge în Ungaria pentru a încuraja naționala României

Marius ANGHEL 01 Sep. 2015, 01:23 Liga 2
FRF a schimbat data și ora de disputare a partidei FC Farul - FC Rapid.** Suporterii celor două echipe pot merge în Ungaria pentru a încuraja naționala României

Federația Română de Fotbal a decis ca partida Farul Constanța – Rapid București, din etapa a II-a a Seriei întâi a Ligii a II-a, să se dispute duminică, de la ora 19:00, și nu sâmbătă, de la ora 11:00, așa cum era programată inițial, informează site-ul oficial al FRF.

Această decizie a fost luată pentru ca suporterii celor două formații să poată fi prezenți la meciul naționalei României cu Ungaria, de la Budapesta, care se va disputa vineri, de la ora 21:45, dar și la întâlnirea directă a echipelor favorite.

În preliminariile Campionatului European din 2016, România va întâlni Ungaria, la Budapesta, vineri, de la ora 21.45, iar trei zile mai târziu va juca împotriva Greciei, pe Arena Națională, tot de la ora 21.45.

Articol scris de Traian TERZIAN (Mediafax)

Marius ANGHEL 01 Sep. 2015, 01:23 Liga 2
Pe aceeași temă