Florin Costea, scos la înaintare de CSM Râmnicu Vâlcea! Cum poți câștiga un tricou al vedetei echipei lui Jerry Gane

A mai rămas aproximativ o săptămână până la poate cel mai tare meci pe teren propriu din acest sezon al echipei CSM Râmnicu Vâlcea și conducătorii clubului din Liga 2 au început deja să interacționeze cu suporterii olteni în speranța că îi vor convinge să vină într-un număr cât mai mare pe stadion.

Marți, 25 octombrie, de la ora 14:30, CSM Râmnicu Vâlcea joacă în 16-imile de finală ale Cupei României cu CFR Cluj, deținătoarea trofeului. Echipa unde evoluează Florin Costea abia s-a calificat în acest tur, după ce a trecut cu mari emoții la penalty-uri de ACSO Filiași, în campionat se află tocmai pe locul 10, însă speră să dea lovitura în fața CFR-ului și să acceadă în optimi.

Șefii echipei din Zăvoi profită în sfârșit de notorietatea vedetei Florin Costea și propun suporterilor o provocare ce vizează următorul meci al CSM-ului, cel de sâmbătă cu Luceafărul Oradea. „Ghiciți scorul meciului de sâmbătă dintre Viperele Albastre și Luceafărul Oradea și puteți câștiga un tricou original inscripționat cu numele lui Florin Costea”, e mesajul vâlcenilor postat pe site-ul oficial al clubului.

Răspunsurile suporterilor sunt așteptate pe pagina oficială de facebook a clubului, iar în cazul în care vor exista mai multe răspunsuri corecte, însuși Florin Costea va face o tragere la sorți filmată pentru a desemna câștigătorul.

Pentru jocul cu CFR Cluj de marțea viitoare, conducătorii echipei vâlcene îi invită pe iubitorii de fotbal să vină în albastru să susțină „Viperele Albastre”, așa cum le place să-și spună oltenii! „Marți, 25 octombrie, începând cu orele 14:30, iubitorii fotbalului din județul Vâlcea sunt invitați la un meci de gală. Echipa noastră întâlnește în șaisprezecimile Cupei României pe deținătoarea trofeului pus în joc, CFR Cluj și Viperele Albastre sunt decise să dea totul pe teren și să se ridice la valoarea adversarului. Încă de pe acum va invităm la spectacol îmbracați în albastru! Susținem CSM! Cu toții în albastru!”, e mesajul șefilor echipei din Liga 2.

Cu prilejul acestei confruntări, CSM Râmnicu Vâlcea va inaugura și noul echipament Joma, de culoare albastru închis, în care își vor desfășura de acum înainte meciurile de pe teren propriu. Cel de deplasare a fost deja folosit în meciul de la Mioveni, din etapa a 10-a.

Pe aceeași temă