Florin Costea a fost legitimat la CSM și debutează ca titular cu Foresta. Vâlcea are misiune grea în etapa 7

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Sep. 2016, 12:23 Liga 2
Florin Costea a fost legitimat la CSM și debutează ca titular cu Foresta.** Vâlcea are misiune grea în etapa 7

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, are destule probleme de lot înainte de jocul de sâmbătă, de la ora 12:00, de pe teren propriu cu Foresta Suceava, în cadrul etapei a 7-a a Ligii 2.

Astfel, atacantul Costin Stoica iese din cărți pentru o perioadă mai lungă, după ce a suferit o fisură la degetul mic de la picior. Golgheterul echipei din acest sezon, Bogdan Geantă, nu este nici el refăcut după o inflamație pe aductori și trebuie să mai stea câteva zile. În plus, Adrian Cârstea este și el în convalescență după o inflamație la amigdale, iar Sorin Bușu are o contractură la gambă, ambii jucători urmând să absenteze și în jocul de mâine.

Singura veste bună pentru vâlceni este că aseară au venit actele de transfer pentru Florin Costea, care a fost legitimat astăzi la FRF și mâine este anunțat titular la CSM, alături de Mihai Dina. Daniel Stana și-a reluat pregătirea după o accidentare ușoară și ar putea apărea și el pe teren.

În ciuda acestor probleme, antrenorul Jerry Gane subliniază că nu mai este loc de pași greșiți pentru echipa sa. „Sâmbătă ar trebui să câștigăm, nu am început bine sezonul. Venim după două eșecuri și nu ne mai permitem pași greșiți, mai ales acasă, indiferent de adversar. Trebuie să luăm puncte, este momentul să începem să urcăm în clasament”, a declarat antrenorul Jerry Gane.  

Meciul CSM Râmnicu Vâlcea – Foresta Suceava este programat pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, sâmbătă,  cu începere de la ora 12:00.

Înaintea desfășurării etapei a 7-a, CSM se află pe locul 14 cu 6 puncte, iar Foresta e pe locul 5, cu 12 puncte.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Sep. 2016, 12:23 Liga 2
Pe aceeași temă