FC Brașov îndreaptă atenția către arbitri înaintea derby-ului cu Juventus. „Sperăm ca cei din conducerea CCA să delege un arbitru capabil”

Marius ANGHEL 08 Dec. 2016, 15:27 Liga 2
FC Brașov îndreaptă atenția către arbitri înaintea derby-ului cu Juventus.**

FC Brașov încheie anul 2016 cu un meci extrem de important în privința luptei pentru promovare. „Stegarii”, care sunt pe locul 2 în Liga 2, vor evolua sâmbătă, de la ora 11:00, la București, contra primei clasate Juventus. Diferența actuală dintre cele două echipe este de patru puncte, astfel că niciuna nu își permite vreun pas greșit în acest ultim joc dinainte de vacanță.

Pentru FC Brașov, meciul cu Juventus pică într-un moment deloc bun. Clubul a rămas în această săptămână fără administrator judiciar, lucru ce a adus neliniște în vestiar. Mai mult de atât, antrenorul Cornel Țălnar are și câteva absențe importante în lot.

Netelevizarea meciului din Colentina îi îngrijorează și mai mult pe brașoveni, care se așteaptă la o răzbunare din partea bucureștenilor, după ce în tur aceștia pierdeau dintr-un penalty și aveau și o eliminare controversată. Oficialii lui FC Brașov se tem de un arbitraj ostil.

„Din păcate, acest meci cu Juventus București ne-a prins într-un moment greu pentru noi. Pe lângă faptul că avem câțiva jucători incerți din cauza accidentărilor, mai avem parte și de aceste neclarități după tot ce s-a întâmplat la nivelul conducerii. Jucătorii sunt bulversați, nu știu ce se întâmplă. Păcat că acestă situație neplăcută a apărut tocmai acum, înaintea unui meci atât de important. Nu pot spune că ne este teamă de arbitraj, dar este un meci netelevizat și nimeni nu înțelege de ce. Noi sperăm ca cei din conducerea CCA să delege la acest meci un arbitru capabil să arbitreze cum trebuie un derby pentru promovare, un meci care poate însemna foarte mult în acest campionat”, a spus Țălnar, citat de Monitorul Expres, în conferința de presă de astăzi.

Înaintea derby-ului, Țălnar îi are incerți pe Leca, Băjan, Grigorie și Istrati, care acuză probleme medicale, iar Sburlea e încă nerefăcut complet. Mai nou, Răsdan acuză o iritare pe ligamentul colateral, nu s-a pregătit toată săptămâna și nu va evolua sâmbătă.

Marius ANGHEL 08 Dec. 2016, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă