Farul, aproape de faliment. Vestea proastă primită de la Tribunalul Constanța

Cristian Voicu 13 Oct. 2015, 14:42 Liga 2
Farul, aproape de faliment. **Vestea proastă primită de la Tribunalul Constanța
  • Tribunalul Constanța a decis, luni, începerea procedurii de faliment a clubului Farul Constanța, cauza fiind datoriile acumulate de club în ultimii ani.
 
Dacă pe plan sportiv se poate mândri cu victoria împotriva Rapidului și luptă pentru un loc în play-off-ul Seriei 2, pe plan juridic lucrurile merg din ce în ce mai rău pentru Farul. Exact în momentul în care echipa antrenată de Constantin Gache dădea semne că-și poate reveni după o perioadă grea, iar plusul adus de fotbaliștii cu multe meciuri în Liga 1 începea să se vadă, veștile dinspre Tribunalul Constanța sunt dintre cele mai rele. Astfel, luni a fost demarată procedura de intrare în faliment a clubului care a scris istorie în fotbalul românesc, iar motivul invocat sunt datoriile acumulate de constănțeni de-a lungul ultimilor ani, un administrator judiciar fiind delegat pentru a se ocupa de acest caz.
 
La un pas de faliment în urmă cu doi ani, când a scăpat la limită, grație unei soluționări favorabile la Curtea de Apel, Farul poate face din nou recurs, următorul termen de judecată fiind stabilit pentru data de 18 ianuarie 2015. Procedura de faliment va rămâne, însă, până în momentul în care va fi suspendată de instanță.
 
Cristian Voicu 13 Oct. 2015, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă