EXCLUSIV! Meciul Sportul – Rapid va fi reprogramat! Situația ultimei retrogradate se complică

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 16:41 Liga 2
EXCLUSIV! Meciul Sportul - Rapid va fi reprogramat!** Situația ultimei retrogradate se complică

Sportul Studențesc își poate decide soarta pe teren. Echipa bucureșteană a câștigat recursul cu privire la neprogramarea din meciul cu Rapid CFR și FRF trebuie să-i reprogrameze pentru a disputa jocul cu sucevenii.

Comisia de recurs din cadrul FRF a dat dreptate Sportului Studențesc în cazul neprogramării contra celor de la Rapid, astfel că jocul cu sucevenii trebuie reprogramat de federali.

„Studenții” au depus dovada plății baremurilor arbitrilor pentru prima și a doua echipă, Comisia de recurs a aprobat și, conform ofițetului de presă al FRF, Paul Zaharia, aceștia au înștiințat Federația că trebuie să restabilească o dată pentru disputarea meciului din etapa 29-a, Sportul Studențesc – Rapid CFR Suceava. La fel trebuie să facă și pentru meciul dintre Sportul Studențesc II București și Victoria Chirnogi, din ultima etapă a Ligii a III-a, neprogramat din același motiv ca și cel al primei echipe.

Astfel, situația celei de-a doua retrogradate din Seria I rămâne o enigmă atât pentru ultima etapă, urmând ca aceasta să fie clarificată după disputarea jocului dintre Sportul și Rapid. Cu un singur punct acumulat în ultimele două etape pe care le mai are de jucat Sportul Studențesc își asigură salvarea și menținerea în Liga a II-a și pentru sezonul viitor. În această situație, Farul Constanța, Chindia Târgoviște și Rapid CFR Suceava au emoții pentru rămânerea în eșalonul secund, iar ultima etapă se anunță extrem de încinsă.

Rămâi pe Liga2.ro pentru mai multe amănunte.

Articol scris de Daniel REMEȘ

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă