După Moke, încă un rapidist îl acuză cu Valerii Moraru. „Nu poți să-ți bați joc de oameni, să nu-i plătești trei luni și să mai ceri și performanțe”

Marius ANGHEL 01 Feb. 2016, 18:56 Liga 2
După Moke, încă un rapidist îl acuză cu Valerii Moraru.**

După ce fostul căpital al echipei Rapid, congolezul Wilfred Moke, s-a dezlănțuit la adresa finanțatorului Valerii Moraru, odată cu transferul la FC Voluntari, și i-a îndemnat și pe ceilalți foști colegi ai săi să spună lucrurilor pe nume, un alt jucător important din lotul grupării giuleștene îl acuză pe omul de afaceri moldovean. Răzvan Trandu s-a săturat să fie neplătit și anunță că intenționează să plece din cauza situație financiare.

„Situația la Rapid nu este plăcută, nu-mi oferă niciun viitor ca persoană, dar mai ales ca fotbalist, pentru că nu pot să stau neplătit cu lunile. Tot respectul pentru domnul Moraru, însă nu este normal ca noi să stăm neplătiți pentru că dânsul nu poate investi la Rapid. Clubul îmi asigură cazare însă nu s-au ținut de cuvânt, aveam stipulată o anumită sumă pentru chirie, însă am pierdut apartamentul în care am stat. Acum stau la ProRapid, după ce am plătit din banii mei chiria, ei plătindu-mi doar o lună din trei, și am renunțat să stau acolo pentru că nu-mi permit. Jucătorilor străini li se plătește chiria, în timp ce chiriile românilor nu, dar nu este vina lor. Dacă aș fi Valerii Moraru aș face un credit și aș plăti jucătorii și restul angajaților de la Rapid, altfel nu m-aș mai numi patron, pentru că nu poți să-ți bați joc de oameni, să nu-i plătești trei luni și să mai ceri și performanțe. Nu e normal așa ceva, însă nu pot pleca atât de ușor din cauza insolvenței, se judecă mai greu un memoriu. Străinii pot depune memoriu direct la FIFA, însă noi trebuie să apelăm întâi la FRF și abia apoi la FIFA”, a spus Trandu în cadrul emisiunii „GalaxiaSport” de la Nașul TV, moderată de Vlad Ceaușu.

Trandu nu vrea să plece cu Rapid în cantonamentul din India. „Sunt foarte nemulțumit de situație, de neplata chiriei, a bonusurilor și salariului de trei luni și nu cred că voi pleca în India. Îmi doresc să plec pentru că nu mi se pare normal de felul în care sunt tratat de patron. Ovidiu Burcă nu vrea să mă lase să plec, pentru că se dorește promovarea, e normal să vrea să mă țină, ca să reușim promovarea, dar nici nu pot să rămân în condițiile astea. El m-a vrut, pentru el am venit, dar situația financiară s-a înrăutățit foarte mult”, a mai spus unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului din prima parte a sezonului.

În replică, Valerii Moraru și administratorul special de la FC Rapid, Radu Birlică, s-au arătat nemulțumit de acuzațiile lui Trandu, declarând că mijlocașul minte, că are doar o restanță la salariu, nu trei.

Marius ANGHEL 01 Feb. 2016, 18:56 Liga 2
Pe aceeași temă