Dragomir, uluit de decizia TAS: „Pe bune, Chiajna e în Liga I?! Ce dracu’ facem?”

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 18:46 Liga 2
Dragomir, uluit de decizia TAS:**

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost luat prin surprindere de decizia TAS, care a dispus ca formația Concordia Chiajna să fie reintrodusă în Liga I în locul Rapidului. Șeful fotbalului intern a avut o reacție de om șocat atunci când a fost informat de hotărârea Instanței de la Lausanne.

„Chiajna e în Liga I? Incredibil! Ce dracu” facem acum? Fraților e pe bune? Incredibil. Băgăm înapoi Chiajna? Asta e, o băgăm înapoi că au trecut doar două etape și vedem cum va fi”, a spus Dumitru Dragomir pentru DigiSport.

Președintele LPF a revenit cu o completare la Digi24: „Am făcut un kitsch și TAS ne-a dat peste mână. Asta este, vom pune în aplicare hotărârea”

TAS a trimis vineri pe adresa FRF hotărârea prin care forul este obligat să pună măsura în aplicare imediat. Astfel, Rapid va fi retrogradată, Chiajna va reveni în Liga I, iar Comitetul Executiv va decide în cel mai scurt timp ce se va întâmpla cu rezultatele de până acum ale giuleștenilor și mai ales, dacă se va reprograma meciul cu Steaua, de sâmbătă, ora 21:00.

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 18:46 Liga 2
Pe aceeași temă