VIDEO | Îi dai gol lui Moș Crăciun și primești cadou. Conducerea clubului CF Brăila a avut o inițiativă originală pentru a-i răsfăța pe juniori

Marius ANGHEL 22 Dec. 2014, 11:09 Diverse

Sunt mulți ani de când Moș Crăciun nu a mai venit la fotbaliștii de la Centrul de copii și juniori de la CF Brăila, însă în 2014 cei mici s-au bucurat de vizita acestuia. Și vremea a ținut cu organizatorii, pentru că la ora la care a început festivitatea, sâmbătă dimineață, soarele și-a făcut apariția, iar razele sale i-au făcut mai vioi pe cei care, mâine-poimâne, vor ajunge la echipa de seniorii a clubului fanion al orașului Brăila. Însă, pentru a primi darurile mult așteptate, jucătorii au trecut un test fotbalistic: au fost obligați să marcheze de la punctul cu var. Iar portar a fost chiar Moș Crăciun.

Primul executant a fost Tudor, fiul cel mic al directorului executiv de la CF Brăila, Sorin Frunză. Cu toate că nu are decât 3 ani și jumătate mezinul familiei Frunză l-a învins pe Moș Crăciun, prilej pentru antrenorul Alin Pânzaru de a face și o glumă: „Mă întrebați ce noutăți sunt, am făcut deja primele transferuri, Tudor și Matei au semnat cu CF Brăila”, iar tehnicianul s-a referit la cei doi copii ai lui Sorin Frunză.

Festivitatea a continuat, fiecare dintre copii prezenți au marcat apoi și-au primit cadourile din partea clubului, festivitatea fiind oficiată de Sorin Frunză și Alin Pânzaru. Atmosfera a fost una de sărbătoare și pentru că ea s-a desfășurat pe fondul muzical al colindelor specifice sărbătorilor de iarnă.

„A fost un an cu multe probleme, pe unele le-am rezolvat, pe altele nu, dar am ținut să le facem o surpriză plăcută copiilor noștri. Le dorim tuturor sportivilor noștri și brăilenilor multă sănătate și tradiționalul „La mulți ani!”„, a spus cu acest prilej Valentin Avramescu, președintele CF Brăila.

„A fost doar începutul, la anul vom fi mult mai bine pregătiți”, a completat Vasile Popa, vicepreședintele clubului brăilean.

Când s-a pus problema serios despre noile achiziții, Pânzaru a fost foarte concis: „Ne vor interesa doar fotbaliștii cu caracter, ce, credeți că, în condițiile vitrege de la club, am fi realizat ceva dacă nu am fi avut în echipă oameni de caracter care să înțeleagă situația prin care trece clubul?”.

În afară de conducerea clubului, la acțiune au participat antrenorii Cătălin Teodor, Florentin Latu, Iulian Bogoș, Laurențiu Ivan și, nu în ultimul rând, directorul sportiv, Cristi Rusu.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei
Video și foto: Pro Brăila

Marius ANGHEL 22 Dec. 2014, 11:09 Diverse
Pe aceeași temă