UTA riscă să înceapă noul sezon al Ligii 2 tot în vecinătatea Aradului, dar nu la Șiria. Motorul are șanse mici să fie terminat la timp

Marius ANGHEL 11 Jul. 2018, 19:20 Diverse
UTA riscă să înceapă noul sezon al Ligii 2 tot în vecinătatea Aradului, dar nu la Șiria.** Motorul are șanse mici să fie terminat la timp

UTA e la mulți pași în urmă la capitolul imagine înaintea noului sezon al Ligii 2. Față de Petrolul și „U” Cluj, echipa arădeană stă prost la multe capitole: achiziții, vânzare de abonamente, stadion, dar și echipament de joc. La cum se prezintă în această vară, „Bătrâna doamnă” se va lupta pentru menținerea în eșalonul secund, în timp ce echipele din Ploiești, respectiv Cluj-Napoca sunt mari favorite la promovare.

Mai nou, UTA, care spera să revină pe stadionul Motorul la începutul noului sezon, ia în calcul acum o a doua variantă unde să își dispute jocurile de pe teren propriu până când lucrările vor fi finalizate la arena din Aradul Nou. Firma care se ocupă de montarea gazonului sintetic face o lucrare de mântuială, după cum declara antrenorul Ionuț Popa, și utiștii nu cred că Motorul va fi gata până la primul meci oficial.

Astfel, la terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic au început deja lucrările pentru omologarea pentru a susține jocuri din Liga 2. Potrivit Sport Arad, pregătirile au demarat și au fost vizibile încă de la amicalul de sâmbăta trecută, cu Elore Bekescsaba. A fost instalată o tribună mult mai încăpătoare și vor mai fi aduse și alte corpuri mai mici, în așa fel încât să existe în jur de 1000-1100 de locuri disponibile spectatorilor.

La Sânnicolau Mic urmează să joace UTA în Liga 2 până când Motorul va fi bun de joc. În ultimul an și jumătate, echipa arădeană și-a desfășurat meciurile de pe teren propriu la Șiria.

Sânnicolau Mic este o localitate aflată la sud-est de orașul Arad, alipită de municipiu în 1950. Acesta se află în continuarea cartierului Aradul Nou.

Cât despre vânzarea de abonamente pentru noul sezon, UTA nu le poate pune încă la dispoziție suporterilor până când stadionul Motorul nu va fi gata.

Noul sezon al Ligii 2 debutează pe 4 august. Pe 15 iulie expiră termenul limită de înscriere în campionat, iar imediat apoi FRF va organiza țintarul pentru stabilirea programului jocurilor.

Marius ANGHEL 11 Jul. 2018, 19:20 Diverse
Pe aceeași temă