UTA a chefuit înainte să intre în vacanță: „Speranța noastră este că petrecerea din vară va fi și mai mare”

Marius ANGHEL 14 Dec. 2019, 18:31 Diverse
UTA a chefuit înainte să intre în vacanță:**

Campionii toamnei în Liga a 2-a, jucătorii echipei UTA, au intrat oficial în vacanța de iarnă. După ce au păstrat distanța de patru puncte față de CS Mioveni și șase față de Rapid odată cu succesul fără drept de apel contra Petrolului (3-0), „roș-albii” au ieșit treptat din efort, prin antrenamente ușoare conduse în special de secunzii Zanfir și Vasiliu și preparatorul fizic Radu. Laszlo Balint a revenit joi de la cursurile PRO, iar vineri, împreună cu conducerea clubului, și-a invitat elevii la o masă festivă.

Însoțiți de consoarte și copilași, unde a fost cazul, jucătorii „Bătrânei Doamne” s-au simțit bine la restaurantul Hotelului Central, alături de stafful tehnic, conducători, autorități locale, câteva dintre vechile glorii și reprezentanți ai sponsorilor, suporterilor și mass-media arădene. Fiindcă fotbaliștii și antrenorii au vorbit pe teren în cele 21 de etape scurse din prezenta stagiune a ligii secunde, singurul care a luat cuvântul a fost managerul clubului.

„E o seară specială pentru familia UTA ce marchează un sezon de toamnă foarte bun. Petrecem sărbătorile de iarnă pe primul loc și pentru asta trebuie să vă mulțumim tuturor. În primul rând trebuie să mulțumim echipei și membrilor staffului tehnic, ei au sunt actorii principali ai acestui moment, ei ne-au oferit un sfârșit de an plin de speranță. Mulțumim sponsorilor care sunt lângă noi și ne susțin activitatea, iar Primăria, prin Centrul Cultural Municipal, merită o mențiune specială. Ea a fost, este și va fi principalul pilon al proiectului UTA. Vrem să le mai mulțumim celor de la Suporter Club UTA pentru sprijinul necondiționat oferit la meciuri și nu numai. Mulțumim fotbaliștilor de legendă ai UTA-ei, care ne sunt alături la fiecare pas, prezența lor ne obligă. Mulțumim Consiliului Județean Arad și Centrului Județean de Cultură ce ne-au făcut cadou această întâlnirea de final de an. Nu în ultimul rând, îi mulțumim companiei AMA Global pentru contribuția importantă avută în această perioadă. Vă dorim Sărbători Fericite tuturor și distracție plăcută cu speranța că petrecerea din vară va fi și mai mare”, a spus Codru Grădinariu, citat de Sport Arad.

În afara lui Cătălin Vulturar, plecat în probe la Lipverpool, prezența în rândul fotbaliștilor a fost de 100 la sută. La festivitatea de final de an, au fost la Arad și Alexandru Ciucur sau Cristian Pușcaș, cei doi fotbaliști operați la tendon în prima parte a sezonului. Ambii sunt bine acum, cu mențiunea că Ciucur ar fi putut intra deja în pâine dacă nu ar fi urmat vacanța, în timp ce fostul „închizător” de la Petrolul parcurge ultima etapă de recuperare.

Pentru conducerea clubului și impresarul Bogdan Apostu finalul de an va fi destul de cald și asta pentru că se vor produce ceva permutări la nivel de lot. Nu multe, iar Balint a declarat deja că vizează transferuri cu bătaie lungă, adică spre Liga 1, acolo unde UTA își dorește cu toată convingerea să ajungă la finalul actualei stagiuni.

Vacanța „roș-albilor” va lua sfârșit pe 14 ianuarie 2020, iar după două săptămâni de pregătire de plan local, echipa se va muta în Antalya pentru un cantonament axat pe partea tehnico-tactică.

Instantanee de la petrecere de final de an a utiștilor puteți vedea AICI, sub semnătura lui Viorel Muscă.

CITEȘTE și: Ciucur e pregătit de revenirea pe gazon pentru UTA: „De abia aștept cantonamentul, e nevoie de toată lumea pentru promovare”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Dec. 2019, 18:31 Diverse
Pe aceeași temă