Stadionul Farul ar putea găzdui Supercupa României. O delegație a FRF a fost în inspecție la Constanța. „Avem șanse mari”

Marius ANGHEL 22 May. 2015, 16:45 Diverse
Stadionul Farul ar putea găzdui Supercupa României.** O delegație a FRF a fost în inspecție la Constanța.

Supercupa României din acest sezon, meci în care se vor întâlni campioana Ligii 1 și deținătoarea Cupei României, ar putea să se desfășoare la Constanța, pe stadionul Farul, pe 8 iulie. Federalii inspectează în această perioadă arena de la malul mării pentru a-i da „ok” în cazul în care meciul pentru acest trofeu va avea loc, dacă Steaua nu câștigă ambele competiții.

Stadionul din Constanța este văzut ca favorit să găzduiască Supercupa, avantajul acestuia fiind faptul că, în acea perioadă, pe litoral se află mulți turiști, astfel că partida ar beneficia de o asistență bună. Zilele trecute, arena și baza sportivă au fost inspectate de o delegație a FRF, condusă de secretarul general Gheorghe Chivorchian.

„Inițial, trebuia să vină și președintele FRF, Răzvan Burleanu, însă acesta a fost reținut în ultimul moment de o altă problemă. Reprezentanții Federației au observat anumite elemente care trebuie remediate, iar vinerea viitoare vor veni din nou în inspecție. Dacă vom demara lucrările, avem șanse mari ca meciul să se dispute la Constanța. O decizie definitivă se va lua pe 4 iunie”, a declarat, pentru ziuaconstanta.ro, Auraș Brașoveanu, președintele executiv al FC Farul.
 
Conducătorul Farului a mai declarat că reunirea echipei constănțene va avea loc în jurul datei de 15 iunie. Până atunci, clubul va organiza mai multe trialuri pentru a căuta jucători sub 19 ani, având în vedere că din următorul sezon de Liga 2 o echipă trebuie să aibă în teren, pe toată durata meciului, doi astfel de fotbaliști.

Marius ANGHEL 22 May. 2015, 16:45 Diverse
Pe aceeași temă