Noul stadion din Târgu Jiu, gata de recepție. Anunțul primarului: „Poate fi făcută și mâine”

Marius ANGHEL 13 Aug. 2019, 17:18 Diverse
Noul stadion din Târgu Jiu, gata de recepție.** Anunțul primarului:

Lucrările de la noul stadion din Târgu Jiu s-au încheiat după mai multe termene de finalizare nerespectate, iar primarul orașului, Marcel Romanescu, spune că recepția poate fi demarată oricând. Astfel, Pandurii Târgu Jiu ar putea juca pe noua arenă încă din acest an, după mai mulți ani de așteptare.

Edilul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a transmis, luni, că reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) pregătesc documentația tehnică pentru a recepționa stadionul. „Am discutat cu personalul de specialitate din cadrul primăriei Târgu Jiu, caietul tehnic este înaintat la Cluj, la firma ACI, care trebuie să îl pregătească pentru a se putea prezenta cu el la Târgu Jiu. Recepția la stadion poate fi făcută și mâine, în condițiile în care se finalizează partea tehnico-financiară la CNI. Recepția se poate face rapid, dacă cei de la companie vin aici, pentru că ei recepționează doar lucrările pe care le-a avut trecute în acel contract”, a explicat Romanescu, citat de pandurul.ro.

„Stadionul trebuia finalizat de doi ani de zile și nu e problema mea că în 2017, când am venit primar, stadionul era realizat doar parțial, pentru că nu s-a luat în calcul, de la început, și partea de lucrări din exterior. Prin demersurile făcute ulterior am primit finanțare și pentru exterior”, a mai spus Marcel Romanescu.

Noul stadion din Târgu Jiu va avea puțin peste 12.500 de locuri și a costat aproape 24 de milioane de euro. Finalizarea construcției întârzie de circa doi ani.

Pe noul stadion va juca Pandurii Târgu Jiu, însă tot acolo vrea să evolueze meciurile de pe teren propriu și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipa lui Nicolae Sarcină, fostă ACS Șirineasa sau ACS Energeticianul.

Marius ANGHEL 13 Aug. 2019, 17:18 Diverse
Pe aceeași temă