Lucrările la terenul sintetic de la Târgu Jiu se apropie de finalizare. Cum arată stadionul unde își va juca Pandurii meciurile în Liga 2

Marius ANGHEL 25 Jul. 2018, 15:33 Diverse

Lucrările la terenul sintetic din incinta Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu se apropie cu pași repezi de finalizare. Acolo vrea Pandurii să joace în noul sezon al Ligii 2, după ce în ultimii ani a evoluat fie la Drobeta Turnu Severin, în Liga 1, fie la Motru, începând cu ediția trecută de campionat.

Demarate în urmă cu trei săptămâni, lucrările de refacere a suprafeței terenului sintetic din incinta Complexului Sportiv Municipal se apropie de final, anunță site-ul oficial al clubului Pandurii.

În prima săptămână, suprafața terenului a fost pregătită de lucru, iar apoi a urmat poziționarea și întinderea rolelor de gazon care fuseseră depozitate de cinci ani la marginea terenului trei. În cea de-a treia s-a lucrat la lipirea fâșiilor de gazon pe teren cu un adeziv special, iar în weekendul trecut s-au aplicat marcajele terenului.

Operațiunea de marcare a terenului s-a finalizat duminică, după decuparea liniilor de margine, a careurilor și a celorlalte zone ale terenului. În locul lor au fost aplicate benzile albe de iarbă sintetică.

Ultimele lucrări au fost îngreunate de ploaie, fiind întârziată puțin aplicarea nisipului cuarțos care va oferi stabilitate terenului și va absorbi șocurile la fel ca și granulele de cauciuc care vor fi aplicate la final.

În paralel, la teren au fost aduse și saune de culoare albă și roșie pentru a fi montate pe structura de metal a tribunelor aduse și montate de la fosta arenă principală.

Pandurii Târgu Jiu debutează în noul sezon al Ligii 2 weekendul următor, în deplasare la nou-promovata Aerostar Bacău. Primul meci oficial „acasă”, pe care vor să-l joace pe terenul sintetic, va avea loc pe 11 august, împotriva echipei FC Argeș.

CITEȘTE și: Stadionul neterminat din Târgu Jiu, inclus în bilanțul premierului Viorica Dăncilă la capitolul realizări

Foto: CS Pandurii

Marius ANGHEL 25 Jul. 2018, 15:33 Diverse
Pe aceeași temă