Jucătorii de la CS Oșorhei au luat atitudine: „Luni nu venim la antrenament.” Antrenorul Silaghi nu a fost mai prejos: „Atunci așa să fie!”. Gestul nobil pe care îl fac pentru un copil

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Mar. 2017, 10:39 Special

CS Oșorhei, echipă bihoreană din Seria a 5-a a Ligii 3, trece printr-o perioadă fastă în campionat după un tur ezitant până spre final. Acum, echipa lui Gheorghe Silaghi a adunat în șase jocuri patru victorii și o remiză. Ultimul succes a fost consemnat vineri, 17 martie, 2-1 cu CS Iernut, după reușitele lui Răzvan Bercea (44), Bogdan Mintaș (75).

La finalul meciului, jucătorii l-au anunțat pe antrenor că nu vor veni la antrenamentul de luni. Cauza nu este reprezentată de vreo nemulțumire, ci vor să facă un gest minunat pentru un copil aflat în suferință. „Noi luni nu venim la antrenament! Mergem să donăm sânge pentru Miruna. Îi dedicăm victoria fetiței!”, au spus jucătorii, potrivit bihorpenet.ro. Răspunsul lui Silaghi nu a fost mai prejos: „Atunci așa să fie! Mergem toți!”

Gestul componenților echipei CS Oșorhei vine să se alăture campaniei „SUFLET de SPORTIV”, prin care sportivii orădeni donează sânge pentru micuța MIRUNA VICAȘ, în vârstă de numai 1 an și 10 luni, diagnosticată cu leucemie limboblastica de tip B și care luptă pentru viață.

Cei care doresc să ajute la acest caz și să doneze sânge o pot face de luni până vineri, între orele 7:30-11:30, la Centrul de Transfuzie Oradea, de pe str. Louis Pasteur 30. ATENȚIE! Nu contează grupa sanguină! De asemenea, trebuie să specificați că donați pentru VICAȘ MIRUNA, internată la spitalul Gavril Curteanu Oradea.

Până acum, pentru micuța Miruna, au donat sânge campioana de atletism, alergătoarea de cursă lungă, Simona Kadas, campionul național de cros, cel mai bun alergător de fond, Laviniu Chiș, echipa de Liga a 5-a Unirea Oșorhei, dar și alți actuali sau foști atleți.

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Mar. 2017, 10:39 Special
Pe aceeași temă