Isăilă, după a doua acțiune cu jucători din Liga 2 și 3 la naționala de tineret: „Trebuie să formăm cât mai repede o nouă selecționată Under 21”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2017, 16:24 Stiri

Deși la finalul săptămânii trecute anunța o listă cu 44 de jucători din Liga 2 și 3 care vor fi testați astăzi de selecționerul naționalei Under 21 a României, sub comanda lui Daniel Isăilă s-au prezentat cu cinci fotbaliști mai mulți.

Astăzi de dimineață, la Centrul Național de Fotbal Buftea, pe terenul sintetic, Daniel Isăilă a organizat o nouă acțiune de scouting cu jucători din eșaloanele inferioare în vederea formării lotului naționalei de tineret pentru preliminariile turneului final al Euro 2019. Prima astfel de selecție a avut loc în urmă cu o săptămână, pe 6 martie, tot la Buftea, în care au participat 26 de fotbaliști tot de la cluburi din Liga 2 și 3.

De data aceasta au participat 49 de jucători pe care selecționerul reprezentativei U21 i-a împărțit în patru echipe pentru a organiza două partide test. În tribune s-au aflat mai mulți membri ai Comisiei Tehnice de la FRF.

„Trebuie să formăm cât mai repede o nouă selecționată Under 21. Căutăm soluții, vrem să ne uităm peste tot, nu doar în Liga 1 și în străinătate. Am văzut și azi, și săptămâna trecută, jucători talentați. Nu e exclus ca în cantonamentul din Spania să iau și jucători pe care i-am văzut la aceste acțiune de scouting”, a spus, la finalul acțiunii, Daniel Isăilă.

Dintre echipele din Liga 2 care au jucători convocați se numără Chindia Târgoviște, UTA Bătrâna Doamnă, Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea, Academica Clinceni și Dunărea Călărași.

Jucătorii convocați în plus sunt Cătălin Căbuz (Chindia), Ionuț Poiană (FC Steaua II), Cosmin Mihai (Viitorul Domnești), Marc Khalil (Unirea Slobozia), Alexandru Șahru (Cetate Deva) și Mihai Necuțescu (FC Dinamo II), în timp ce Mihai Tudor (Viitorul Domnești), anunțat inițial, nu se mai află pe listă.

Lista cu jucătorii convocați:

Portari
Robert Geantă (Înainte Modelu)
Cătălin Suciu (Unirea 1924 Alba Iulia)
Alexandru Gudea (Concordia Chiajna II)
Octavian Vâlceanu (Viitorul Domnești)
Cătălin Cabuz (Chindia Târgoviște)
Ionuț Poiană (FC Steaua II)

Fundași
Claudiu Maftei (Metalurgistul Cugir)
Ionuț Fărîmă (Viitorul Domnești)
Daniel Dan (UTA Bătrâna Doamnă II)
Adrian Ciul (Olimpia Satu Mare)
Malik Pușcatu (Gaz Metan Mediaș II)
Marius Drăghici (CSM Lugoj)
Bogdan Manole (Înainte Modelu)
Paul Hreniuc (CS U Craiova II)
Narcis Marina (FC Aninoasa)
Denis Brânzan (Pandurii Târgu Jiu II)
Mircea Stupu (Național Sebiș)
Roberto Bratu (AFC Hermannstadt)
Mihai Șandru (SCM Pitești)
Ionuț Ban (Luceafărul Oradea)
Ciprian Perju (Academica Clinceni)
Marius Halmaghe (FC Voluntari II)

Mijlocași
Ionuț Baniță (Viitorul Domnești)
Claudiu Tofan (Dinamo II)
Daniel Munchiu (Metalosport Galați)
Diego Alupoaie (AFC Hărman)
George Monea (FC Hermannstadt)
Gabriel Coți (FC Zalău)
Mădălin Răileanu (AFC Astra II)
Adrian Gherasim (Unirea Slobozia)
Mihai Maxim (Unirea Jucu)
Iulian Cuc (Luceafărul Oradea)
Bogdan Danciu (Dunărea Călărași)
Paul Pațurcă (Viitorul Domnești)
Roberto Grecu (SCM Pitești)
Alexandru Izmană (Știința Miroslava)
Cosmin Bîrnoi (ACS Poli Timișoara II)
Cristian Pădurariu (ACS Poli Timișoara II)
Ștefan Niculae (Metaloglobus)
Cosmin Mihai (Viitorul Domnești)
Marc Khalil (Unirea Slobozia)
Alexandru Șahru (Cetate Deva)

Atacanți
Vlad Bărbulescu (Viitorul Domnești)
Lucian Neață (Dinamo II)
Denis Golda (Ripensia Timișoara)
Angelo Iuga (Național Sebiș)
Mihai Bilciurescu (Metaloglobus)
Marius Ene (FC Voluntari II)
Mihai Necuțescu (FC Dinamo II)

Jucătorii convocați la prima selecție:

portari: Toma Niga (Foresta Suceava, L2), Bogdan Căucă (FC Brașov, L2), Marin Voicu (Concordia Chiajna II, L3);
fundași: Gabriel Niță (Dacia Unirea Brăila, L2), Alexandru Belecciu (Aerostar Bacău, L3), Andrei Tirică (CS Mioveni, L2), Ionuț Cioplintă (Industria Galda de Jos, L3), Radu Crișan (AFC Hermannstadt, L3), Ionuț Carabela (Juventus București, L2), Paul Iacob (FC Brașov, L2), Răzvan Trif (Gaz Metan Mediaș II, L3);
mijlocași: Crinel Stoica (Chindia Târgoviște, L2), Cezar Strat (Aerostar Bacău, L3), Ștefan Vasile (CS Afumați, L2), Cosmin Bura (Olimpia Satu Mare, L2), Carol Erdei (Olimpia Satu Mare, L2), Darius Costea (Luceafărul Oradea, L2), Eduard Florescu (CS Mioveni, L2), Laurențiu Manole (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, L2), Ronaldo Deaconu (Concordia Chiajna II, L3), Marin Ovidiu (Concordia Chiajna II, L3), Vlad Vlăduț (Dinamo II, L3);
atacanți: Andrei Ludușan (Olimpia Satu Mare, L2), Alexandru Muscă (Juventus București, L2), Andrei Burlacu (CS U Craiova II, L3), Vlad Bărbulescu (Viitorul Domnești, L3).

Naționala României Under 21 pregătită de Daniel Isăilă va susține un stagiu de pregătire la Marbella, în Spania, în perioada 21-28 martie. Cu această ocazie, tricolorii vor susține și două meciuri amicale, cu reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, și cu Danemarca, pe 27 martie. Cele două partide de verificare vor fi primele meciuri ale lui Daniel Isăilă pe banca tehnică a reprezentativei Under 21 înaintea startului preliminariilor pentru turneul final al Euro 2019, care va avea loc în Italia.

Foto: FRF

Marius ANGHEL 13 Mar. 2017, 16:24 Stiri
Pe aceeași temă