Ionuț Popa s-a reprofilat! A lăsat UTA și antrenoratul pentru o zi: „După primele 30 de secunde am vrut să oprească mașina și să mă lase acolo, pe traseu”

Marius ANGHEL 25 May. 2018, 19:45 Diverse

Ionuț Popa nu a participat la conferința de presă de joi a UTA-ei înaintea meciului din acest weekend cu Dacia Unirea Brăila. Experimentatul antrenor a fost preocupat cu altceva. A avut de învățat. Astăzi, Popică a avut o experiență pe care nu a mai trăit-o în cei 65 de ani ai săi. A fost unul dintre invitații speciali ai Raliului Aradului KIA și a făcut pe copilotul pentru câteva ture pentru Mihai Leu.

Fostul boxer Mihai Leu i-a pregătit tehnicianului utist un combinezon special, i-a dat jos șapca inscripționată cu Real Madrid, i-a pus casca de pilot, iar de la ora 10:00 dimineața cei doi au parcurs apoi traseul de shakedown de la Cheșința. La întoarcere, Popa a recunoscut că a avut mari emoții la început, însă Leu l-a completat și a spus că antrenorul arădean s-a descurcat excelent.

„Este pentru prima dată când m-am urcat într-o mașină de raliu. Mie îmi e frică de viteză, iar cu avionul nu mai merg de ani buni. După primele 30 de secunde am vrut să îi spun lui Mihai să oprească mașina și să mă lase acolo, pe traseu. Dar, apoi, m-am obișnuit și pot să spun că am avut parte de o experiență de neuitat. Mihai este un adevărat profesionist”, a povestit Ionuț Popa, care nu s-a putut abține că comenteze și despre situația clubului UTA: „În acest moment, situația este de incertitudine. Dacă nu se pune în aplicare un plan de redresare, ca să ne putem lupta la promovare, anul viitor ne va fi foarte greu. Avem numai copii în echipă și riscăm să mergem spre Liga a 3-a”.

„Ionuț Popa s-a descurcat excelent ca și copilot. Vreau să cred că s-a simțit foarte bine cu mine în mașină și sunt încântat că l-am avut invitat la Raliul Aradului KIA 2018”, a spus și Mihai Leu.

Raliul Aradului KIA 2018 a debutat vineri dimineața, pe traseul de shakedown de la Cheșința, iar festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă seara, 26 mai 2018, de la ora 21:30.

Programul complet al Raliului Aradului KIA 2018 poate fi văzut AICI.

Marius ANGHEL 25 May. 2018, 19:45 Diverse
Pe aceeași temă