EXCLUSIV | Un blogger, suporter al echipei ACS Poli, în pole-position pentru a prelua postul de administrator special la clubul timișorean fost prim-divizionar și retrogradat în Liga 3

Anda DELIU, Marius ANGHEL 25 Jun. 2019, 22:37 Stiri

După a doua retrogradare consecutivă, acum în Liga 3, la ACS Poli e o adevărată vacanță de vară, fără nicio mișcare la club. Totuși, după demisia lui Radu Birlică, la cgruparea timișoreană urmează să fie desemnat un nou administrator special, în cadrul unei adunări programate săptămâna viitoare. Conform surselor Liga2.ProSport.ro, tot mai clar de desemnare este Ștefan Cârpânu, un suporter al echipei!

Cârpanu are și un blog, Cronica Violetă, unde scrie frecvent despre ACS Poli. Conform zvonisticii din fotbalul timișorean, se vehicula și numele altei persoane, venite din afara fotbalului, pentru postul de administrator special. Mai precis, ar fi fost vorba de o persoană din PNL Timiș, partidul condus de primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Același Robu, care i-ar fi promis lui Cârpanu că el va fi desemnat administrator la adunarea din data de 4 iulie.

Reamintim că primarul a postat pe pagina sa de Facebook, la începutul lunii iunie, că nu se va mai implica la echipă. „Acestea fiind zise, anunț că eu pun punct pt totdeauna implicării mele în fotbal, rămânând de-acum doar simplu privitor și jucător de plăcere.Dacă există persoane / firme interesate să preia ACS POLI, rog contactarea celor trei membri asociați menționați -CLT, CJT, UPT-. Subsemnatul am disponibilitatea să fiu mijlocitor, dar atât și numai atât!”, a precizat Robu.

Cârpanu a fost, în iarnă, cu echipa în Antalya!

Trebuie menționat că pentru postul de administrator special s-a mai vehiculat și numele lui Pavel Velcotă, antrenor și manager al Centrului de copii și juniori. Velcotă ar fi însă mai tentat să fie antrenor al echipei de seniori, retrogradată în Liga a 3-a.

Unele voci spun că pentru Cârpanu ar exista impedimentul legal de a fi administrator special, întrucât are cecuri emise fără acoperire. Ceea ce e interesant e că simplul suporter a intrat tot mai mult în viața clubului și a fost luat cu echipa în cantonamentul din Antalya de antrenorul Valeriu Răchită!

Cârpanu provine dintr-o familie înstărită, iar bunicul său a condus combinatul Comtim pe vremea fostului regim! El însuși administrează afaceri.

Pentru a fi desemnat administrator special, trebuie să fie votat de membri asociați ai clubului la adunarea din 4 iulie. Vizați sunt Consiliul Local Timișoara, Consiliul Județean Timiș, Universitatea Politehnica și Ioan Miculaș. În practică însă, clubul pare lipsit de finanțe și perspective!

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 25 Jun. 2019, 22:37 Stiri
Pe aceeași temă