Edilul din Suceava se gândește la promovare și la modernizarea stadionului, impresionat de jocul Forestei. Ion Lungu merge cu mai multe propuneri în ședința Consiliului Local

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 09:32 Diverse

Rezultatele bune obținute de Foresta sub conducerea lui Cristian Popovici naște speranțe la Suceava. Echipa are o serie incredibilă de șapte meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care șase sunt victorii, iar ascensiunea în clasament se produce de la o etapă la alta. Pe Areni, publicul este din nou entuziast, vine poate în cel mai mare număr la meciurile din Liga 2, astfel că acest lucru nu poate fi trecut cu vederea de autoritățile locale.

Tocmai de accea, primarul orașului Suceava, Ion Lungu, se gândește că este timpul să facă unele investiții la stadionul pe care Foresta își desfășoară meciurile. Edilul va propune în ședința Consiliului Local de joi alocarea sumei de 150.000 de lei pentru cumpărarea unei tabele de marcaj modernă.

„Părerea mea este că trebuie să facem două lucruri imediat pe stadionul Areni. În primul rând este vorba despre o tabelă electronică, iar la acest capitol avem cuprinsă pentru ședința de joi suma de 150.000 de lei. Vrem o tabelă modernă, cu ecran, pe care să poată fi difuzate și imagini. În al doilea rând, am prins 50.000 de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru nocturnă”, a anunțat, potrivit gazetasv.ro, Ion Lungu.

Primarul este impresionat de evoluția echipei în acest sezon de Liga 2 și chiar se gândește la promovare. „Mă bucur că echipa de fotbal Foresta Suceava joacă bine și, de ce nu, poate avem o șansă să ajungem în prima ligă. De când m-am întors din concediu am mai dat 50.000 de lei. În acest an sunt date 1,1 milioane de lei la fotbal și au mai rămas de dat 600.000 de lei. În măsura în care echipa va merge bine, vom face tot posibilul să asigurăm finanțarea completă. Îndrăznesc să spun că putem să ne batem pentru promovare, în măsura în care lucrurile vor merge la fel de bine cum merg acum”, a mai spus Ion Lungu.

În etapa a 10-a a Ligii 2, Foresta joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Ghermănești / Snagov, cu Metalul Reșița. Înaintea desfășurării acestei etapei, gruparea suceveană se află pe locul 5, cu 19 puncte, cu trei mai puține față de liderul Juventus, în timp ce Metalul e pe locul 18, cu 6 puncte.

Foto: FB Foresta Suceava

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 09:32 Diverse
Pe aceeași temă