Doliu la Ploiești! Un fost jucător și conducător al Petrolului a încetat din viață. A fost unul dintre artizații performanțelor obținute în anii ’90

Marius ANGHEL 09 Jan. 2019, 13:00 Diverse
Doliu la Ploiești! Un fost jucător și conducător al Petrolului a încetat din viață.** A fost unul dintre artizații performanțelor obținute în anii '90

La mai puțin de o zi distanță după ce Petrolul și-a reluat activitatea, prin reunirea de marți a jucătorilor, clubul ploieștean a primit o veste proastă. Mihai Cristache, fost jucător și apoi vicepreședinte, a încetat din viață la vârsta de 78 de ani.

Cristache, din postura de conducător, a fost unul dintre artizanii performanțelor obținute de către formația ploieșteană în anii `80-`90. În acea perioadă, Petrolul a participat în ediția 1990-1991 a Cupei UEFA și și-a trecut în palmares Cupa României, în 1995.

„Odihnește-te în pace, Mihai Cristache!

S-a stins din viață Mihai Cristache, fost vice-președinte al FC Petrolul în anii `80-`90 și unul dintre artizanii performanțelor obținute de către formația ploieșteană în acea perioadă.

În vârstă de 78 de ani, fost jucător la Petrolul Ploiești, Prahova Ploiești sau Metalul Plopeni, iar mai apoi conducător la Metalul și Petrolul, Mihai Cristache a contribuit, printre altele, la participarea „galben-albaștrilor” în ediția 1990-1991 a Cupei UEFA, precum și la câștigarea Cupei României, în 1995.

Trupul neînsuflețit va fi depus, din această după-amiază, la Biserica Sf. Spiridon din Ploiești, iar înmormântarea va avea loc vineri, la Cimitirul Viișoara.

FC Petrolul Ploiești transmite, pe această cale, condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în pace, Mihai Cristache!”, a anunțat Petrolul pe pagina sa de Facebook.

Marius ANGHEL 09 Jan. 2019, 13:00 Diverse
Pe aceeași temă