Denumirea de Fotbal Club Argeș a fost recunoscută de ministrul Tineretului și Sportului. Când va oficializa FRF schimbarea numelui

Marius ANGHEL 21 Jul. 2017, 14:26 Diverse

Echipa de fotbal a Piteștiului va începe noul sezon competițional al Ligii a 2-a, ediția 2017-2018, cu denumirea de FC Argeș! Clubul alb-violet a primit joi Certificatul de Identitate Sportivă (CIS) de la Ministerul Tineretului și Sportului, act prin care se atestă schimbarea denumirii din SCM Pitești în Fotbal Club Argeș.

Federația Română de Fotbal va recunoaște noua denumire după ședința Comitetului Executiv care este programată pe 25 iulie 2017. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a acelei ședințe va fi și oficializarea modificării de denumire.

Cererea de înscriere a echipei argeșene în Liga a 2-a a fost depusă înainte de data de 20 iulie 2017, data limită de înscriere în eșalonul secund, când acest Certificat de Identitate Sportivă cu denumirea de FC Argeș nu fusese încă eliberat de MTS. Înscrierea în liga secundă a fost făcută pe Fotbal Club Argeș, însă, conform legilor în vigoare, Federația Română de Fotbal va putea opera această schimbare de denumire doar după ce Comitetul Executiv va ratifica acest lucru.

Denumirea de FC Argeș a primit aviz favorabil acum câteva săptămâni de la Departamentul Juridic al FRF, for condus de către juristul Adrian Stîngaciu. Pe 25 iulie 2017, Comitetul Executiv va lua act de hotărârea Departamentului Juridic, iar numele de Fotbal Club Argeș va apărea și în actele oficiale ale Federației Române de Fotbal.

Imediat după promovarea în Liga 2, Consiliul Local Pitești a achiziționat de la ANAF, în schimbul sumei de 660.000 de lei, ce include TVA, brandul FC Argeș și i l-a cedat grupării pe care o finanța, SCM Pitești.

Au scos la vânzare abonamente pentru noul sezon, la doar 19 lei

În altă ordine de idei, conducătorii FC Argeș au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2017-2018.

Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului, situat în cartierul Prundu, Bulevardul Petrochimiștilor, nr. 29, la fosta bază sportivă Arpechim.

Programul caselor de bilete este următorul: Luni – Vineri, între orele 9-14, respectiv, 16-19.

Prețul unui abonament pe tot sezonul competițional este de doar 19 lei! Piteștenii care doresc să-și cumpere abonamente trebuie să știe că acestea sunt nominale, iar în momentul achiziționării trebuie să aibă asupra lor un act de identitate. Abonamentele sunt valabile la următoarele sectoare ale stadionului „Nicolae Dobrin”: Peluze, Tribuna 1 și Tribuna 2.

Fanii îl pot revedea pe Jean Barbu

Altfel, sâmbătă, de la ora 11:00, FC Argeș va disputa cel de-al patrulea meci de verificare din această perioadă precompetițională, urmând să întâlnească pe terenul central al complexului „Nicolae Dobrin” pe Academica Clinceni, viitoare adversară în Liga 2. Intrarea spectatorilor la meci este liberă.

La amicalul cu Academica, microbiștii piteșteni își pot procura și abonamente de la casele de bilete ale stadionului „Nicolae Dobrin”. Acestea se vor deschide la ora 10:00, cu o oră înainte de începerea jocului. Cei care vor veni la stadion să cumpere abonamente vor avea parte și de o mare surpriză. Fanii echipei au ocazia să-l revadă pe Jean Barbu, unul dintre cei mai valoroși jucători ai clubului alb-violet din ultimii 20 de ani. Cobra din Trivale este director de marketing la FC Argeș și va superviza vânzarea abonamentelor.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 21 Jul. 2017, 14:26 Diverse
Pe aceeași temă