Consilierii locali din Arad vor vota cedarea stadionului „Francisc Neuman” pentru finalizare către Compania Națională de Investiții

Marius ANGHEL 25 Sep. 2017, 14:16 Diverse

La Arad se fac noi demersuri pentru ca stadionul „Francisc Neuman” să fie finalizat mai repede. În următoarea ședință a Consiliului Local Arad se va vota predarea lucrărilor Companiei Naționale de Investiții, cea care în acest moment se ocupă și de stadioanele din Craiova și Târgu Jiu. Se fac demersuri pentru cofinanțarea de 2,5 milioane de euro din partea CNI.

La punctul 9 de pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Local Municipal Arad scrie: „Proiect de hotărâre nr. 345/2017 privind predarea terenului situat pe str. Frații Neumann nr. 2 (Stadionul Municipal Francisc Neuman U.T.A.) către Compania Națională de Investiții – „CNI”-S.A. – inițiativa primarului.”

Potrivit Sport Arad, se dorește a fi finanțate lucrările de la stadionul „Francisc Neuman” cu bani din bugetul Companiei Naționale de Investiții, și anume: extinderea tribunei I (de la nivelul 2), modernizarea instalației de nocturnă, instalațiile de irigare și încălzire a gazonului.

Lucrările de demolare și reconstrucție a stadionului din Arad durează deja de trei ani.

Așa arătau lucrările de la stadionul „Francisc Neuman” pe 16 septembrie, potrivit unei postări a primarului Aradului Gheorghe Falcă:

 
Marius ANGHEL 25 Sep. 2017, 14:16 Diverse
Pe aceeași temă