Conducerea FC Rapid a semnat convenția cu CS Rapid pentru a juca meciul cu CSU Craiova pe Giulești

Marius ANGHEL 09 Jul. 2014, 12:50 Diverse
Conducerea FC Rapid a semnat convenția cu CS Rapid** pentru a juca meciul cu CSU Craiova pe Giulești

Conducerea FC Rapid a semnat convenția cu CS Rapid pentru a disputa partida cu CS Universitatea Craiova din turul preliminar al Cupei Ligii pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului giuleștean.

Gruparea nou-promovată în Liga I va achita CS Rapid suma de 5.500 de lei reprezentând chiria arenei pentru cinci ore și costul utilităților. De asemenea, în cazul în care organizatorii vor decide să folosească nocturna, costurile acesteia se vor achita separat.

Oficialii FC Rapid nu au ajuns încă la un acord cu administratorul arenei, CS Rapid, în privința unui contract pe o perioadă lungă și este posibil ca și în Liga I stadionul să fie închiriat pentru fiecare meci în parte ca și până acum.

Conform surselor citate, principala problemă nu o reprezintă chiria lunară, care se ridică la 2.000 de euro, ci la costurile utilităților. CS Rapid dorește ca gruparea de fotbal să plătească apa, curentul și căldura care se folosesc la stadion și anexele acestuia pe parcursul unei luni întregi, deși echipa nu va folosi arena decât în două zile pe lună.

Formația Rapid va întâlni la 16 iulie, de la ora 18.00, pe teren propriu, echipa CS Universitatea Craiova, în primul meci oficial din noul sezon contând pentru turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 09 Jul. 2014, 12:50 Diverse
Pe aceeași temă