Condescu, ironic cu oamenii de afaceri care au preluat Șirineasa și vor să o mute la Târgu Jiu: „Le trebuie 10 ani să promoveze în Liga 1. La fotbal nu e ca în politică”

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 17 Jul. 2017, 15:24 Stiri
Condescu, ironic cu oamenii de afaceri care au preluat Șirineasa și vor să o mute la Târgu Jiu:**

După ce un grup de oameni de afaceri gorjeni a cumpărat clubul vâlcean ACS Șirineasa, despre care se vehiculează că va deveni noua echipă a orașului Târgu Jiu, președintele USMO Marin Condescu, conducătorul din umbră al Pandurii Târgu Jiu, a aruncat câteva săgeți în direcția celor care au pus la cale actualul proiect.

„Domnul Sarcină are și el, probabil, hobby-ul lui. Dacă echipa va fi mutată la Târgu Jiu, va trebui să ne plătească niște bani ca să joace pe noul stadion. Dacă se vrea, poate facem cuplaje, nu avem niciun fel de problemă. Noi nu ne opunem, le dăm și teren de antrenament dacă vor. Oricum, la puterea pe care o are, Nicolae Sarcină e capabil să facă și stadion și hotel și teren, pentru că are utilaje foarte multe. Nu cred că o să vină aici, poate își mută baza la Sadu, poate la Târgu Cărbunești, poate la Mătăsari”, a declarat Marin Condescu, conform gorjeanul.ro. 

Fostul președinte al CS Pandurii nu vede cu ochi buni noul proiect și e de părere că echipa care se vrea adusă din Vâlcea nu va promova în prima ligă nici în 10 ani. „Oricine ia o echipă în Liga a 3-a, și nu mă refer la echipele de tradiție, ca Universitatea Cluj, Petrolul sau Oțelul, va sta 10 ani la rând să promoveze în prima ligă. Șirineasa nu poate să promoveze împotriva Clujului. La fotbal nu e ca în politică”, a comentat, ironic, Marin Condescu.

Nicolae Sarcină, afaceristul care a preluat ACS Șirineasa, a participat vineri, la Dăești, la amicalul, scor 0-1, cu echipa locală Viitorul, din Liga a 4-a Vâlcea. Sarcină a venit fără a fi însoțit de un om de fotbal, după ce colaborarea sa cu Eugen Pîrvulescu, cel care a tratat preluarea clubului, pare să fi luat sfârșit.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 17 Jul. 2017, 15:24 Stiri
Pe aceeași temă