Astra și FCSB s-au bătut pe el, Constantin Budescu a ajuns la Sportul Snagov. „Am vorbit cu Vivi, i-am promis”

Marius ANGHEL 20 Aug. 2019, 13:23 Diverse
Astra și FCSB s-au bătut pe el, Constantin Budescu a ajuns la Sportul Snagov.**

Constantin Budescu (30 de ani) s-a despărțit de echipa din Arabia Saudită pentru care a jucat în ultimul an, Al-Shabab, însă nu a mai ajuns în Turcia, la Gazișehir Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică. Mijlocașul crescut de Petrolul se va întoarce în țară și va semna un contract valabil pe două sezoane cu Astra, cu toate că vicecampioana FCSB și-l dorea și ea înapoi. „Din ce am înțeles eu, da, Budescu este jucătorul nostru. Este un jucător excepțional și îl așteptăm”, a spus, luni seară, Dan Alexa, la finalul partidei de Liga 1 dintre Astra și Viitorul, încheiată la egalitate, scor 1-1, informația fiind confirmată și de Ioan Niculae, patronul clubului din Giurgiu.

Până să semneze contractul cu Astra, Constantin Budescu și-a vizitat un bun prieten, pe Valeriu Răchită (49 de ani), cel care l-a crescut la Petrolul. Mijlocașul ofensiv a fost ieri la antrenamentul echipei din Liga 2 Sportul Snagov, acolo unde antrenează Răchită.

„Am vorbit cu Vivi, i-am promis că o să trec pe la ei să văd un antrenament și să vorbesc și cu băieții. Pe unii îi și cunoșteam. Am vorbit mai multe. Nu le-am dat sfaturi, îl las pe nea Vivi. Sper să își revină cât mai repede pentru că sunt într-o situație delicată. Le urez multă baftă și sper să câștige meciul următor”, a spus Constantin Budescu, citat de pagina de Facebook a echipei ilfovene.

Sportul Snagov vine după înfrângerea campionatului suferită sâmbăta trecută la Buzău, acolo unde a pierdut cu 0-7 jocul cu SCM Gloria. La finalul partidei din etapa a 3-a, Răchită spunea că acesta este „cea mai mare umilință pe care am trăit-o ca antrenor”.

Fără punct acumulat în primele trei etape, la fel ca Dunărea Călărași și Pandurii, Sportul Snagov e ultima clasată în Liga 2, din cauza golaverajului: 1-12. Etapa următoare joacă pe teren propriu, la Ghermănești, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Metaloglobus București.

În cariera sa de jucător, Constantin Budescu a evoluat pentru Petrolul, Astra II, Astra, Dalian Yifang (China), FCSB și Al-Shabab (Arabia Saudită).

Marius ANGHEL 20 Aug. 2019, 13:23 Diverse
Pe aceeași temă