Antrenorul principal al Forestei, implicat într-un accident grav petrecut în drumul spre litoral. Copilul cel mic nu a supraviețuit impactului. Mașina a ars complet | VIDEO

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 20:41 Diverse

Dramă în familia antrenorului principal al echipei din Liga 2 Foresta Suceava. Profesor și antrenor al Liceului cu Program Sportiv Suceava, cât și antrenor principal la Foresta după demiterea lui Cristian Popovici, Marius Lup (41 de ani) a fost implicat, în dimineața zilei de marți, în jurul orei 2:00, într-un grav accident rutier petrecut în localitatea Golești, în județul Vrancea, în drumul spre mare. Unul dintre cei trei copii ai antrenorului a decedat la spital.

Mașina condusă de antrenorul sucevean Marius Lup, care, potrivit polițiștilor, ar fi adormit la volan, a intrat cu violență într-un cap de pod și a luat foc. Soția și cei trei copii ai lui Marius Lup au fost scoși din autovehicul chiar de antrenor și transportați la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani. Din păcate, potrivit Ziarul de Vrancea, unul dintre minori, copilul cel mai mic al familiei Lup, de doar patru ani, a decedat la spital în jurul orei 2:30, din cauza traumatismului cranio-facial acut, contuziei braț și antebraț drept, cât și stopului cardio-respirator suferit.

Ceilalți patru ocupanți ai Opelului Corsa care a ars ulterior în întregime au suferit traumatisme toraco-abdominale și respectiv traumatism de coloană cervicală și au fost internați la terape intensivă. Soția de 40 de ani și cele două fetițe, de șapte, respectiv 15 ani, sunt într-o stare medicală gravă, în timp ce Marius Lup este rănit ușor.

„La data de 11 iulie, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost seiszați că un bărbat de 41 de ani din comuna Ipotești, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe E 85, în localitatea Golești, pe fondul oboselii la volan, ar fi adormit și a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu un cap de pod aflat într-un șanț de pe partea dreaptă  a sensului său de mers. În urma imapctului a rezultat decesul unui băiat de patru ani, rănirea gravă a trei persoane și rănirea ușoară a conducătorului auto. Din impact, autoturismul a luat foc. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a spus, pentru Ziarul de Vrancea, Paula Enache, de la biroul de presă al poliției. Familia din comuna suceveană Ipotești se îndrepta spre litoralul bulgăresc.

Purtătorul de cuvând al Spitalului Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani, Alin Cosma, a precizat informații despre starea victimelor accidentului familiei antrenorului Marius Lup:

„L.M., persoană de sex masculin, în vârstă de 4 ani, a prezentat traumatism cranio-facial acut prin accident rutier închis, contuzie braț și antebraț drept cu escoriații locale. Stop cardio-respirator. Pacient decedat”
„L.S., în vârstă de 15 ani, prezintă politraumatism prin accident rutier, traumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism de coloană cervicală și toraco-abdominală. Internată chirurgie-ATI”
„L.S., în vrâstă de 7 ani, prezintă politraumatism prin accident rutier, otoragie dreaptă, hematom palpebral, plăgi contuze buză superioară, traumatism coloană cervicală și toraco-abdominală. Internată chirurgie-ATI”
„L.M., persoană de sex feminin, prezintă traumatism umăr, șold stâng și bazin, traumatism coloană cervicală și toraco-abdominală. Internată chirurgie-ATI”
„L.M., bărbat în vârstă de 40 de ani, prezintă traumatism toraco-abdominal închis prin accident rutier. Internat chirurgie-ATI”

Video: Ziarul de Vrancea și Monitorul de Vrancea

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 20:41 Diverse
Pe aceeași temă