Academica, nevoită să se mute iar: „Le-am spus că nu mai pot juca aici”. Câmpulung e posibila destinație

Marius ANGHEL 26 Feb. 2015, 15:45 Diverse
Academica, nevoită să se mute iar:

ACS Academica Argeș, echipă care s-a mutat la începutul acestui sezon la Pitești pentru a-și disputa meciurile oficiale, și-ar putea desfășura, pentru o perioadă temporară, jocurilor de „acasă” pe alt stadion. Primarul interimar Cornel Ionică a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că starea gazonului de pe arena „Nicolae Dobrin” este „într-o stare depreciată” și nu mai permite disputarea meciurilor. Astfel, în perioada în care se vor începe lucrările de refacere a suprafaței de joc, Academica ar putea evolua pe stadionul din Câmpulung.

În Trivale joacă și CS Mioveni, însă echipa pregătită de Claudiu Niculescu a anunțat că de pe 14 martie va reveni pe propriul stadion. În acest weekend, galben-verzii vor juca pe „Nicolae Dobrin” cu FC Olt, în timp ce Academica ar fi trebuit să joace la Năvodari, dar va sta.

„Gazonul de pe stadionul Nicolae Dobrin nu este într-o situație bună. Acolo au jucat în turul campionatului atât cei de la Academica Argeș, cât și cei de la Mioveni care ar fi vrut să joace și în retur meciurile. Le-am spus că nu mai pot juca aici, pentru că gazonul este într-o stare depreciată. S-a rupt după meciul de cupă dintre CS Mioveni și CFR Cluj. Urmează să fie însămânțat. Oricum nu va rezista să mai joace două echipe pe el. Cei de la Academica vor trebui să joace o etapă la Câmpulung, deși și stadionul de acolo arată cum arată. Trebuie să ținem de acest gazon dumnezeiește. Pe stadionul din Trivale vor avea loc în acest an concursuri importante organizate în parteneriat cu Federația Română de Atletism. Sper ca suprafața de joc să se refacă cât mai repede, însă totul ține de condițiile meteo”, a anunțat, citat de curier.ro, edilul Cornel Ionică.

Meciurile pe care Academica le mai are de disputat pe teren propriu în mini-returul Ligii 2:

7 martie, etapa 18: Academica Argeș – CS Balotești
18 martie, etapa 20: Academica Argeș – Rapid CFR Suceava
28 martie, etapa 22: Academica Argeș – ACS Berceni

Marius ANGHEL 26 Feb. 2015, 15:45 Diverse
Pe aceeași temă