A promovat în Liga 2 și e deja cu gândul la prima ligă! Petrolul e în discuții cu antrenorul Edi Iordănescu: „Da, este adevărat!”. Planurile conducerii „lupilor galbeni”

Marius ANGHEL 20 May. 2018, 13:25 Stiri
A promovat în Liga 2 și e deja cu gândul la prima ligă!** Petrolul e în discuții cu antrenorul Edi Iordănescu:

Petrolul Ploiești (Seria 3) este a treia echipă din acest sezon al Ligii 3 care a obținut promovarea matematică mai devreme de finalul campionatului. Noul Petrolul, înființat în vara anului 2016, a reușit a doua promovare consecutiv, acum în Liga 2 și e mai aproape de obiectivul suprem: revenirea în primul eșalon.

Iar pentru a-și redobândi forța din trecut, ploieștenii vor să-l instaleze pe banca tehnică pe Edi Iordănescu, antrenorul care s-a despărțit cu un gust amar de Astra Giurgiu, la începutul play-off-ului Ligii 1.

Președintele Petroului, Cristi Vlad, a confirmat interesul, dar și negocierile cu Edi Iordănescu pentru o strategie valabilă pe cel puțin două sezoane: „Da, este adevărat! A fost o discuție de principiu cu Edi Iordănescu. Dar, până la a spune că el va fi noul antrenor al Petrolului, mai e cale lungă. Ce pot să vă spun este că Petrolul ia în calcul și își dorește întărirea băncii tehnice pentru a se pregăti cum trebuie pentru Liga 2 și implicit de Liga 1. Avem în momentul de față o listă scurtă de antrenori pe care ni-i dorim, antrenori cu nume, inclusiv cu experiență de Liga 1, care să ne ajute în îndeplinirea obiectivelor propuse”, a declarat oficialul echipei ploieștene, pentru realitateasportiva.net.

Petrolul a început sezonul de Liga 3 cu Octavian Grigore la frâiele echipei, în timp ce promovarea a fost obținută cu Romulus Ciobanu pe banca tehnică, după numirea sa în pauză de iarnă, după finalul turului.

Petrolul e lider în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 60 de puncte acumulate în 23 de meciuri. În ultima etapă, echipa ploieșteană joacă pe teren propriu, cu SC Popești Leordeni.

Marius ANGHEL 20 May. 2018, 13:25 Stiri
Pe aceeași temă