Vâlcea speră să furnizeze surpriza cu CFR Cluj, să elimine în 16-imi deținătoarea trofeului. Jerry Gane: „Sperăm să fim la înălțimea așteptărilor”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Oct. 2016, 17:39 Cupa

CSM Râmnicu Vâlcea se pregătește pentru cel mai important meci al anului, mâine, în șaisprezecimile Cupei României, cu CFR Cluj. Partida este programată să se desfășoare marți, de la ora 14:30, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, biletele urmând să fie puse la vânzare în Zăvoi, începând din dimineața jocului.

Conducerea clubului oltean speră ca la meci să fie prezenți minim trei-patru mii de spectatori și în acest sens a decis să redeschidă și tribuna II, care în acest sezon a stat închisă.

După antrenamentul din această dimineață, alb-albaștrii au intrat în cantonament la baza sportivă din Zăvoi. Florin Costea, Octavian Vasile și Cosmin Piscanu s-au pregătit separat, iar șansele ca vreunul din ei să joace mâine sunt minime, în timp ce Costin Stoica și Radu Georgescu sunt accidentați de ceva vreme.

Gane: „Meciurile de Cupă au un șarm aparte”

Tehnicianul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, își amintește cu plăcere de vremurile în care juca finale de Cupe cu Craiova sau Grasshopper Zurich. „Îmi plac meciurile de cupă, CFR Cluj este o echipă frumoasă, deținătoarea trofeului, am avut partide frumoase contra lor, este o echipă ofensivă. Ei sunt favoriți, noi suntem outsider, dar sperăm să fim la înălțimea așteptărilor, să vină lume multă, să ne ajute și timpul și să fie un spectacol frumos. Meciurile de cupă au un șarm aparte, le-am trăit ca jucător, am trei finale jucate, două cu Craiova, una în Elveția. Nu avem nimic de pierdut. În Cupă e total diferit față de campionat, eu am încredere că putem face un joc frumos și putem produce surpriza”, a spus Jerry Gane.

Munteanu: „Se poate întâmpla orice în meciurile de cupă”

Fundașul central Cristi Munteanu nu are emoții și speră ca Vâlcea să reușească mâine surpriza. „Sunt meciuri de cupă, ați văzut că și Filiași ne-a pus probleme, se poate întâmpla orice, chiar dacă ești într-o ligă inferioară. Se poate întâmpla orice în meciurile de cupă, terenul ne poate ajuta, că este mai moale, cred că putem trece mai departe. CFR a câștigat Cupa anul trecut, acum vrem să mergem noi mai departe. Sper ca publicul să vină la meci, este un meci de cupă cu echipă foarte bună de Liga 1. CFR Cluj este în formă, dar mâine o să încercăm să câștigăm”, a spus și Muneanu.

Samson: „Le voi zice băieților să fim motivați, ca să câștigăm”

Nigerianul Samson Nwabueze este încă în așteptarea primului său gol pentru Vâlcea și speră ca minunea să vină chiar mâine. „Avem un meci greu mâine, dar facem totul posibil să obținem un rezultat pozitiv. Eu tot timpul am încercat să marchez, poate reușesc mâine. Trebuie să fim organizați și să jucăm bine, cum am făcut-o și sâmbătă, cu Luceafărul. Le voi zice băieților să fim motivați, ca să câștigăm”, a anunțat fundașul dreapta, cel care ține discursul de încurajare în vestiar înaintea jocurilor.

În pauza jocului de mâine, conducerea CSM-ului va premia cu un tricou al lui Florin Costea pe unul dintre suporterii care a ghicit scorul exact în partida de campionat cu Luceafărul. Vâlcea a trecut cu 3-0 de bihoreni.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Oct. 2016, 17:39 Cupa
Pe aceeași temă