UTA – Dinamo se joacă la Arad. S-a stabilit data și ora meciului din 16-imile Cupei României. „Ținem să apreciem sprijinul primit din partea domnului primar”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2019, 18:36 Cupa
UTA - Dinamo se joacă la Arad. S-a stabilit data și ora meciului din 16-imile Cupei României.**

UTA o va întâlni pe teren propriu, la Arad, pe Dinamo, în faza 16-imilor Cupei României, după ce meciul a fost programat la o oră la care nu e nevoie de un stadion cu nocturnă. Partida ce va disputa marți, 24 septembrie, de la ora 16:30, astfel că conducătorii „Bătrânei Doamne” au scăpat de grija închirierii unei instalații mobile de iluminat pentru a organiza jocul pe arena Motorul.

Costurile închirierii unei nocturne mobile s-ar fi ridicat la 60 de mii de euro, astfel că, potrivit Sport Arad, s-a insistat la FRF chiar de la primăria Arad, pentru ca meciul cu Dinamo să fie programat la o oră la care stadionul Motorul să fie gazda.

„Clubul UTA anunță că s-a stabilit data și ora la care se va disputa partida dintre UTA și Dinamo București din cadrul Cupei României, faza 16-imilor. Meciul se va disputa marți, 24.09.2019 la ora 16.30.
Ținem să apreciem sprijinul primit din partea Primăriei Arad, prin domnul primar Călin Bibarț, în discuțiile care au dus la acest acord din partea FRF și a televiziunilor care dețin drepturile de transmisie.
Astfel, toți arădenii iubitori de fotbal o vor putea susține pe UTA, acasă, în Arad”
, a anunțat UTA.

Codru Grădinariu: „S-au evitat și cheltuieli prea mari, inutile din punctul nostru de vedere”

Directorul general al clubului UTA, Codru Grădinariu, s-a bucurat că s-a evitat astfel posibilitatea ca acest meci să se dispute într-un alt oraș, nu la Arad. „Apreciem sprijinul primit din partea Primăriei Arad, prin domnul primar Călin Bibarț, în discuțiile care au dus la acest acord din partea FRF și a televiziunilor care dețin drepturile de transmisie, în discuțiile care au dus la acordul dintre FRF, televiziunile ce dețin drepturile de transmisie și cluburile UTA și Dinamo. Ne bucurăm că se menține ora oficială de joc pentru luna septembrie și, astfel, s-a exclus varianta ca această partidă importantă pentru fotbalul arădean să se dispute în alt oraș. Totodată, s-au evitat și cheltuieli prea mari, inutile din punctul nostru de vedere, iar cât mai mulți suporteri arădeni vor avea ocazia să asiste la acest eveniment de excepție pentru comunitatea noastră”, a spus Codru Grădinariu pentru Sport Arad.

Toate MECIURILE din 16-IMILE CUPEI ROMÂNIEI le poți vedea AICI

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 13 Sep. 2019, 18:36 Cupa
Pe aceeași temă