„U” Cluj, tragere norocoasă în Cupă. Falub nu desconsideră adversarul și vorbește despre promovarea în Liga 2: „Toți se așteptau să batem la 10 goluri diferență, dar este o luptă”

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 12 Oct. 2017, 11:25 Stiri
  • „Șepcile roșii” au evitat echipele din Liga 1 la tragerea la sorți din 16-imile Cupei României. Știința Miroslava, din liga secundă, este adversara clujenilor.
  • Adrian Falub nu-și consideră favorită echipa în duelul de pe Cluj Arena și spune că lupta pentru promovare în Liga a 2-a nu va fi ușoară.

 

Universitatea Cluj a rămas ultima echipă extrasă din urnă, la tragerea la sorți pentru 16-imile Cupei României, moment în care posibilele adversare din Liga 1 erau epuizate. Știința Miroslava, echipa de pe locul 17 în liga secundă, va fi adversara trupei antrenate de Adrian Falub.

Antrenorul nu-și consideră echipa favorită, ținând cont de nivelul superior în care joacă Miroslava ți spune că va tratat cu seriozitate Cupa, dar campionatul rămâne primul obiectiv. „Jucăm cu un adversar de ligă superioară, un meci care ne oferă posibilitatea de a juca de la egal la egal cu ei, să vedem unde ne aflăm. Obiectivul nostru primordial este campionatul, dar jucăm acasă și trebuie să tratăm meciul serios și să încercăm să-l câștigăm”, a spus Falub.

„Să lucrez la U Cluj este cel mai frumos lucru”

Falub e fericit că s-a întors la echipa sa „de suflet”, cu toate că se așteaptă să aibă mereu presiunea rezultatelor. „Este U Cluj, un club „greu” și trebuie să câștigi indiferent în ce ligă ești. Nu este chiar așa simplu. E frumos, pentru mine este cel mai frumos lucru să lucrez la U Cluj, mai ales cu oamenii din conducerea tehnică și administrativă pe care îi cunosc și îi apreciez”, a declarat antrenorul.

„Nu se dă nimeni la o parte și clasamentul arată acest lucru”

Adrian Falub spune că cei care se așteptau ca echipa să defileze în Liga a 3-a, ca și în Liga a 4-a comit o greșeală, dar rămâne convins că promovarea este la îndemâna Universității. Echipa se află pe locul 7 în Seria a 5-a, după șase meciuri jucate.

„Toată lumea se aștepta să batem la 10 goluri diferență, ca în Liga a 4-a și adversarii să nu mai poată alerga din minutul 20. Nu este chiar așa însă. Sunt și adversari buni. Am întâlnit echipe bune. Ighiu o echipă bună, Sănătatea o echipă periculoasă. Suntem favoriți la promovare, suntem cea mai îndreptățită echipă să promovăm, dar este o luptă. Nu se dă nimeni la o parte ți clasamentul arată acest lucru”, a declarat antrenor Universității Cluj.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 12 Oct. 2017, 11:25 Stiri
Pe aceeași temă