FRF, arătată cu degetul de o echipă din Liga 2. „Condițiile de joc au fost mizerabile”. Lui Lincar nu-i vine să creadă unde a fost pus să joace la Galați | VIDEO

Marius ANGHEL 28 Oct. 2016, 18:24 Cupa

Deși au câștigat meciul de la Galați, cu Metalosport, cu scorul de 1-0 și s-au calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, reușind cea mai bună perfomanță a clubului, cei din staff-ul clubului Luceafărul Oradea s-au arătat dezamăgiți și consternați de faptul că Federația Română de Fotbal a permis organizarea acestui joc pe o suprafață de teren cu multe probleme.

„Condițiile de joc au fost mizerabile pentru această perioadă în care ne aflăm acum”, a declarat, după joc, Zeno Bundea, directorul sportiv al clubului Luceafărul.

„Cum este permis ca în 2016 să se organizeze un meci într-o astfel de fază a Cupei României pe un astfel de teren? Federația Română de Fotbal cum omologhează un astfel de teren?”, s-a întrebat și antrenorul Erik Lincar, nemulțumit că echipa sa, dar și toți jucătorii aflați pe teren, după cum a declarat, nu s-au putut exprima nici pe jumătate la felul cum ar fi dorit.

„În județul Bihor, toate echipele din Liga a IV-a au condiții mai bune de joc de cum au fost cele de pe Stadionul Dunărea”, a mai afirmat tehnicianul clubului orădean.

De altfel, pentru a-și susține punctul de vedere, oficialii clubului au și transmis presei fotografii și chiar un filmuleț în care prezintă starea precară a terenului.

Pe de altă parte, antrenorul Erik Lincar mai are încă o pretenție de la Federație, potrivit Bihoreanul, și anume faptul ca în turul următor, dacă va întâlni o echipă de primă ligă, să poată evolua pe teren propriu și nu într-o altă localitate, chiar dacă se intenționează televizarea jocului respectiv.

„Suntem bucuroși că ne-am calificat în optimile de finală, unde vom întâlni o echipă din Liga 1. Tot ce ne dorim acum e să putem evolua la Oradea și să nu de deplasăm pe la Timișoara sau Cluj. De ce să ni se impună să jucăm în altă parte, dacă ne-am câștigat dreptul să evoluăm pe teren propriu? Ce, televiziunile nu pot transmite meciuri decât în nocturnă?”, s-a întrebat antrenorul principal al echipei Luceafărul, în dorința de a evita programarea în nocturnă a meciului din faza optimilor de finală.

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)

Marius ANGHEL 28 Oct. 2016, 18:24 Cupa
Pe aceeași temă